GLAiD Knæ og Hofte

GLAiD er et veldokumenteret og anerkendt koncept for patienter, der lider af slidgigt og smerter i hofter eller knæ. GLAiD konceptet er helt sikkert værd at prøve, hvis du er en af dem, der lider af slidgigt og som eventuelt er blevet varslet, at du måske skal opereres i fremtiden.

Bliv undervist af GLAiD certificerede fysioterapeuter

Vores GLAiD uddannede fysioterapeuter varetager den evidensbaserede undervisning og træning, hvor de sørger for, at du som patient bliver klædt på til at tackle smerter pga. slidgigt i knæ - og/eller hofteled.

GLAiD træningen foregår på små hold, så fysioterapeuten har god tid til at vejlede og instruere deltagerne.

Livet med slidgigt efter GLAiD forløbet

Med GLAiD knæ- og hoftetræning får de fleste deltagere markant færre smerter, og når selve træningsforløbet er slut, så fortsætter vores GLAiD patienter helt naturligt med at lave øvelserne hjemme på egen hånd eller de integrerer dem i deres normale træningsprogram.

GLAiD konceptet har hjulpet mange danskere med slidgigt i hofter og knæ de senere år, og mange har oplevet markant smertedæmpning, bedre funktion og har på den baggrund faktisk udsat eller helt droppet operation, fordi de har oplevet en så god effekt af GLAiD træningen.

Se mere og bliv yderligere inspireret på www.glaid.dk

Funktionel Træning