Gå til hoved-indhold

Movingbody

Movingbody er ejet og drevet af Lars Rasmussen, som også arbejder som fysioterapeut under sygesikringen her i huset. Movingbody er et behandlingstilbud uden for sygesikringen til dig, der ønsker at gå en anden vej med dine fysiske udfordringer end den traditionelle.

 

Åbningstilbud frem til 30/4-2021: 500,00 kr. for en førstegangskonsultation på 90 min. (normalpris 750,00 kr.).

 

Hvad er Movingbody?

Efter mange år i fysioterapifaget har Lars Rasmussen uddannet sig videre indenfor ”Neurokinetic Therapy” (NKT) og Anatomy in Motion (AiM). Movingbody er en behandlingstilbud, der bruger de to systemer aktivt, og det betyder blandt andet, at selve behandlingen tager længere tid. En førstegangsbehandling varer 90 min., og de efterfølgende behandlinger varer 60 min.

NKT fokuserer på det neuromuskulære aspekt med fokus på palpation af tonus i symptomområder. Der udføres også specifikke muskeltests af områderne for at finde frem til dys-balancer og mulige kompenseringer, som kroppen laver for at undgå smerte.

AiM er meget fokuseret på bevægelse af led, og hvordan kroppen bærer sig selv. Det består af en holdningsanalyse, specifikke bevægelser og især undersøgelse af fødder og gangmønster i 3 dimensioner. Alle led-bevægelser sker synkroniseret i hele kroppen, og hvis ikke de sker, så er det vigtigt at undersøge, hvad årsagen er.

Sammenlagt fungerer AiM, NKT og traditionelle fysioterapeutiske tests, som primært bruges til udelukkelse af alvorlig strukturel patologi, rigtig godt sammen. AiM indkredser problemet, og NKT tester specifikt.

Du kan læse mere om de to behandlingsprincipper her:

Anatomy in Motion

Neurokinetic Therapy

Læs mere om Lars og hans tilgang til behandling og træning på hans egen hjemmeside:

Movingbody

 

Movingbody leder efter svar sammen med dig

Movingbody er ikke en behandlingsmetode, der har en fast ide om, hvad der skal til for, at du bliver skades- eller smertefri. Alle mennesker er unikke, og vores kroppe reagerer meget forskelligt på de belastninger, der måtte opstå i løbet af livet. Der findes altså ikke et quick-fix eller en “one-size fits all” løsning.

Movingbody går, sammen med dig, på et grundigt detektivarbejde i lige netop din krops historie for at kunne hjælpe dig til at hjælpe dig selv.

Sammen gennemgår I kroppen i bevægelse for at få skabt et billede af de begrænsninger, som evt. vil vise sig. Målet er at finde en rød tråd fra historik/tidligere problemstillinger og til den nuværende situation, så der kan laves en plan for videre forløb med klienten som den øverst-ansvarlige.

 

Movingbody kunne være noget for dig, hvis du kan genkende en/flere af følgende udsagn:

• Langvarige, tilbagevendende og uafklarede problemer

• Problematikker flere steder i kroppen der er kommet over tid uden umiddelbar sammenhæng

• Klienter som er undersøgt af læger, specialister og andre behandlere og evt. også er udredt med scanning uden direkte fund

• Behov for at blive undersøgt med nye øjne for at finde sammenhænge og årsager

Vælger du at starte på et forløb med movingbody, så er det nødvendigt, at du har en aktiv tilgang til din egen behandling, der primært er baseret på hjemmearbejde.

Lars fungerer som rådgiver/vejleder og er ham, der stiller kritiske spørgsmål og vender tingene på hovedet. Løsningerne kommer I frem til sammen undervejs, og derfor skal man også være indstillet på, at et forløb med movingbody tager tid.

Første session varer som nævnt 90 min., så der er god tid til den grundige opstart. De efterfølgende sessioner varer 60 min, så der også her er tid til at snakke, afprøve ting og finde den eller de veje, der virker for den enkelte.

 

BEHANDLINGER HOS MOVINGBODY I FYSIODANMARK KAN IKKE BOOKES ONLINE - BEHANDLINGER SKAL I STEDET BOOKES TELEFONISK PÅ 58527011.

 

Vi står klar til at hjælpe dig!

Vores mission er at hjælpe alle vores patienter bedst muligt!

Har du problemer med kroppen, så står vores store team af eksperter klar til at hjælpe dig.

Tlf.: 58 52 70 11
Email: mail@fysiodanmarkslagelse.dk