Bækkenbundstræning

Bækkenbundstræning på et lille hold henvender sig til alle, som ønsker at styrke og udfordre deres bækkenbund uanset alder og udfordringer. Dette hold vil være yderst gavnligt, hvis du desuden kan genkende bare et af nedenstående symptomer/tilstande:
utæthed, graviditet, efterfødselsgener, nedsynkningsproblemer, hyppige toiletbesøg, genoptræning efter gynækologisk operation eller problemer med at aktivere bækkenbunden.

Hele 70 procent af bækkenbundsproblematikker kan faktisk trænes væk med den rette bækkenbundstræning.
Bækkenbundstræning vil udover at styrke din bækkenbund kunne forebygge eller bedre inkontinens.
Bækkenbundstræning har andre gavnlige effekter, da det desuden har fokus på træning af de stabiliserende muskler, så hele bækkenet styrkes og kropsholdningen forbedres.

For at sikre dig de bedste betingelser for at gå i gang med bækkenbundstræning indgår der i prisen en individuel undersøgelse, som sikrer korrekt knibeteknik samt vejledning i et personligt hjemmetræningsprogram.

Undersøgelse og bækkenbundstræning varetages af Camilla von Magius eller Eva Grabas, som er specialuddannede fysioterapeuter indenfor det gynækologiske område.

Bækkenbundstræning foregår over seks gange af 75 minutters varighed, hvoraf de første 15 minutter hver gang vil være sat af til gennemgang af forskellige emner omkring bækkenet (bækkenets anatomi, vandladning og drikkevaner, smerter etc.).

Information og tilmelding: FysioDanmark Slagelse på telefon 58527011 eller mail: mail@fysiodanmarkslagelse.dk

Pris: 800 kr. for 6 x 75 min. (incl. individuel konsultation ved gyn. obs. fys). Under forløbet kan deltagerne frit træne i træningscenteret uden ekstra omkostninger.
Du skal være i stand til at komme op og ned fra gulv uden hjælp for at kunne deltage til bækkenbundstræning.