Funktionel Træning

Vores funktionelle træningshold giver dig muligheden for at forbedre både kondition, muskelstyrke, bevægelighed og meget mere på et utal af forskellige måder.

På holdene vil der altid være fokus på en god opvarmning, hvorefter vi som oftest har et mobilitets element eller en teknisk øvelse, en styrke session og noget til at udfordre konditionen med. Rækkefølge og temaer kan ændre sig, da det er forskellige undervisere de forskellige dage.

Vi gør altid vores bedste for at give alle en god oplevelse uanset niveau. Vi tror på, at det at træne sammen og støtte hinanden er med til at øge både resultater og lysten til at fortsætte med at træne.

Øvelserne kan altid skaleres op og ned med udgangspunkt i den enkeltes niveau og evner. Det betyder, at der ikke sættes krav til specifik udførelse af en given øvelse, men målet med tiden er, at du kan lave en sværere og hårdere udgave af øvelsen, end du startede med.

Hvis du har en skade, har meget dårlig balance eller ikke kan komme op fra gulvet selv, så anbefaler vi, at du starter med rehab-hold, pilates eller evt. ryghold. Spørg endelig en af fysioterapeuterne i centret, hvis du er i tvivl.