Funktionel Træning

Funktionel træning er træning der forbedrer både kondition, muskelstyrke, bevægelighed og balance.

På vores hold i funktionel træning vil der altid være fokus på en god opvarmning, hvorefter vi som oftest har et mobilitets element eller en teknisk øvelse, en styrke session og til sidst noget til at udfordre konditionen med. Rækkefølge og temaer kan ændre sig, da det er forskellige undervisere de forskellige dage. På den måde er du som deltager på funktionel træning også sikret en meget varieret træningsuge.

Vores undervisere gør altid deres bedste for at give alle en god oplevelse uanset niveau. Vi tror på, at det at træne sammen og støtte hinanden er med til at øge både resultater og lysten til at fortsætte med at træne. Funktionel træning er for dig, der gerne vil udfordres fysisk på et hold med andre, der ønsker det samme.

Øvelserne i funktionel træning kan altid skaleres op og ned med udgangspunkt i den enkeltes niveau og evner. Det betyder, at der ikke sættes krav til specifik udførelse af en given øvelse, men målet med tiden er, at du kan lave en sværere og hårdere udgave af øvelsen, end du startede med.

Hvis du har en skade, har meget dårlig balance eller ikke kan komme op fra gulvet selv, så anbefaler vi, at du starter med vores rehab-hold, pilates eller evt. ryghold. Spørg endelig en af fysioterapeuterne i centret, hvis du er i tvivl, om du er parat til funktionel træning.