Gå til hoved-indhold

Benjamin B. Riis

Fysioterapeut

 

Uddannelse:

Fysioterapiskolen i København, 2019

 

Kurser:

Påbegyndt sportsfysioterapi, 2020

 

Særlige interesser:

Jeg er meget interesseret i knæ- og sportsskader, og så brænder jeg også for styrketræning af ældre, da det for mange gør en kæmpe forskel på, hvordan de har det.

Som fysioterapeut ser jeg på hele kroppen, og hvordan alt hænger sammen. Jeg arbejder til enhver tid i tæt samarbejde med patienten.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Lider du af enten kroniske eller længerevarende smerter, kan være svært at komme i gang med den nødvendige behandling og genoptræning.

Vi ved, at vores livskvalitet afhænger ekstremt meget af, om vi kan gøre de ting, som vi "plejede" at kunne. Det kan være de ugentlige løbeture, havearbejdet eller legetid med børnebørnene, der pludselig ikke kan lade sig gøre mere.

Vi er her for at hjælpe dig med at blive klar over, hvad der er galt i kroppen, og hvad der skal til for at komme problemet og smerterne til livs, så du kan leve det liv, du ønsker at leve.

Rejsen mod en smertefri eller næsten smertefri krop er ikke altid let og ligetil, men vi er med hele vejen for at vejlede, hjælpe, støtte og fejre alle de små og store fremskridt.

Har du problemer med kroppen, så står vores store team af eksperter klar til at hjælpe dig. Det er vores vigtigste mission.

Tlf.: 58 52 70 11
Email: mail@fysiodanmarkslagelse.dk