Gå til hoved-indhold

Christian Bagge

Fysioterapeut

 

Uddannelse:

Fysioterapeut fra UC Syd Esbjerg, 2020

 

Kurser:

MDT

Supersole

Glad træning

Smertevidenskab og neuroscience

 

Instruktør (individuelt eller på hold):

Cirkeltræning

 

Særlige interesser:

Jeg er en meget aktiv og udadvendt person med en personlig tilgang til mine patienter. Jeg er specialiseret i smertepatienter med enten nye eller kroniske smerter. Jeg har altid det hele menneske med i vurderingen og ønsker at lægge individuelle planer med patientens behov i fokus.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Lider du af enten kroniske eller længerevarende smerter, kan det være svært at komme i gang med den nødvendige behandling og genoptræning.

Vi ved, at vores livskvalitet afhænger ekstremt meget af, om vi kan gøre de ting, som vi "plejede" at kunne. Det kan være de ugentlige løbeture, havearbejdet eller legetid med børnebørnene, der pludselig ikke kan lade sig gøre mere.

Vi er her for at hjælpe dig med at blive klar over, hvad der er galt i kroppen, og hvad der skal til for at komme problemet og smerterne til livs, så du kan leve det liv, du ønsker at leve.

Rejsen mod en smertefri eller næsten smertefri krop er ikke altid let og ligetil, men vi er med hele vejen for at vejlede, hjælpe, støtte og fejre alle de små og store fremskridt.

Har du problemer med kroppen, så står vores store team af eksperter klar til at hjælpe dig. Det er vores vigtigste mission.

Tlf.: 58 52 70 11
Email: mail@fysiodanmarkslagelse.dk