Gå til hoved-indhold

Ditte Høyer

 

Uddannelse/arbejde:

Socialpædagog, 2006

 

Baggrund:

Jeg har arbejdet som pædagog inden for specialområdet på både døgn- og dagtilbud i 10 år. Efter et lille sidespring til tøjbranchen vendte jeg tilbage til pædagogfaget på et genoptræningscenter, hvor jeg oftest var tilknyttet specialiserede genoptræningsforløb. Siden sept 2021 har jeg været ansat i neuro-teamet her i huset.

 

Særlige interesser:

At skabe gode relationer og igennem dette fremme træning og dermed livskvalitet.

 

Vi står klar til at hjælpe dig!

Lider du af enten kroniske eller længerevarende smerter, kan det være svært at komme i gang med den nødvendige behandling og genoptræning.

Vi ved, at vores livskvalitet afhænger ekstremt meget af, om vi kan gøre de ting, som vi "plejede" at kunne. Det kan være de ugentlige løbeture, havearbejdet eller legetid med børnebørnene, der pludselig ikke kan lade sig gøre mere.

Vi er her for at hjælpe dig med at blive klar over, hvad der er galt i kroppen, og hvad der skal til for at komme problemet og smerterne til livs, så du kan leve det liv, du ønsker at leve.

Rejsen mod en smertefri eller næsten smertefri krop er ikke altid let og ligetil, men vi er med hele vejen for at vejlede, hjælpe, støtte og fejre alle de små og store fremskridt.

Har du problemer med kroppen, så står vores store team af eksperter klar til at hjælpe dig. Det er vores vigtigste mission.

Tlf.: 58 52 70 11
Email: mail@fysiodanmarkslagelse.dk