Cardion Sundhedsprofil

En Cardion Sundhedsprofil er et fantastisk redskab til at kortlægge din nuværende sundhedstilstand. Den bliver lavet på baggrund af et grundigt spørgeskema samt en række konkrete fysiske tests, som tilsammen vil kunne afsløre hvilke sundhedsmæssige udfordringer, du eventuelt måtte have.

Et Cardion sundhedstjek giver dig et fyldestgørende indblik i din egen sundhedstilstand. Efter selve sundhedstjekket vil du komme til en livsstilssamtale med en uddannet fagperson, som helt konkret vil hjælpe dig med at indføre de nødvendige tiltag og ændringer, så du kan begynde at forbedre din sundhedstilstand. Testen er for mange en god øjenåbner, der giver motivation for at foretage de sundhedsfremmende livsstilsændringer, som kan være med til at sænke risikoen for at blive ramt af livsstilssygdomme.

Du får din helt personlige sundhedsprofil, der giver dig et unikt indblik i din fysiske, mentale og sociale sundhed. Med et Sundhedstjek i hånden kan du også sammen med vores fysioterapeuter lægge en konkret plan for, hvad det næste skridt er for at forbedre din sundhed.

SUNDHEDSTJEK/ BODYAGE

Før det første møde med vores Cardiontester får du tilsendt et spørgeskema, som du skal besvare. Det omhandler spørgsmål om dine vaner på kost-, alkohol-, ryge-, søvn- og aktivitetsområdet samt dit generelle trivsels og stressniveau.

Den fysiske del af testen starter med måling af blodtryk, blodsukker, kolesterol, talje, vægt og fedtprocent. Herefter skal du op på en cykel, hvor vi, på baggrund af en test med to målepunkter, finder og beregner dit kondital. Du skal regne med at cykle omkring 12 minutter.

Resultaterne af dine fysiske tests og spørgeskemaet bliver derefter vist i et ”sundhedshjul”, som giver en god forståelse for, hvor dine største udfordringer ligger i forhold til din sundhed.

Derefter er der en samtale med testeren, og I laver sammen en målsætning for den kommende tid med konkrete redskaber til forbedring af din sundhed. Samtalen tager både udgangspunkt i spørgeskemaet og de fysiske tests. Alt i alt tager det hele ca. 1 time.

Alt afhængig af omfanget af de udfordringer der er med din sundhedstilstand, vil det som oftest være en god ide at booke en tid til en opfølgende sundhedssamtale. Hvor lang tid der skal gå aftales personligt med testeren. Sundhedssamtalen kan være af 30-60 minutters varighed alt efter behov.

HVOR GAMMEL ER DIN KROP?

Ved Sundhedstjekket får du også kendskab til din BodyAge, som er et udtryk for din krops “reelle” biologiske alder ud fra din generelle sundhed.

BOOK EN TID ALLEREDE I DAG

Ønsker du et komplet Cardion Sundhedstjek hos FysioDanmark Slagelse, så kontakt klinikken på enten telefon eller e-mail og vi finder en tid, der passer dig.