Cardion Sundhedsprofil

Cardion Sundhedsprofil er en test, som vil kunne afsløre de sundhedsmæssige udfordringer, du eventuelt måtte have.

Et Cardion sundhedstjek giver dig et fyldestgørende indblik i din egen sundhedstilstand. Efter selve sundhedstjekket vil du komme til en livsstilssamtale med en uddannet fagperson, som helt konkret vil hjælpe dig med at indføre de nødvendige tiltag og ændringer, så du kan begynde at forbedre din sundhedstilstand. Testen er for mange en god øjenåbner, der giver motivation for at foretage de sundhedsfremmende livsstilsændringer, som kan være med til at sænke risikoen for at blive ramt af livsstilssygdomme.

Du får din helt personlige sundhedsprofil, der giver dig et unikt indblik i din fysiske, mentale og sociale sundhed. Med et Sundhedstjek i hånden kan du også sammen med vores fysioterapeuter lægge en konkret plan for, hvad det næste skridt er for at forbedre din sundhed.

SUNDHEDSTJEK/ BODYAGE

Før det første møde med vores Cardiontester får du tilsendt et spørgeskema, som du skal besvare. Det omhandler spørgsmål om dine vaner på kost-, alkohol-, ryge-, søvn- og aktivitetsområdet samt dit generelle trivsels og stressniveau.

Den fysiske del af testen starter med, at du får målt dit blodtryk, blodsukker, kolesterol, talje, vægt og fedtprocent. Herefter skal du op på en cykel, hvor vi, på baggrund af en test med to målepunkter, finder og beregner dit kondital. Du skal regne med at cykle omkring 12 minutter.

Resultaterne af dine tests bliver derefter vist i et ”sundhedshjul”, som giver en god forståelse for, hvor dine største udfordringer ligger i forhold til din sundhed.

HVOR GAMMEL ER DIN KROP?

Ved Sundhedstjekket får du også kendskab til din BodyAge, som er et udtryk for din krops “reelle” biologiske alder ud fra din generelle sundhed.

BOOK EN TID ALLEREDE I DAG

Ønsker du et komplet Cardion Sundhedstjek hos FysioDanmark Slagelse, så kontakt klinikken på enten telefon eller e-mail og vi finder en tid, der passer dig.