Gå til hoved-indhold

Funktionel træning

Funktionel træning forbedrer både kondition, muskelstyrke, bevægelighed og balance.

På vores hold i funktionel træning starter vi altid med en grundig opvarmning, hvorefter vi som oftest har et mobilitets-element eller en teknisk øvelse. Vi afslutter næsten altid med en del, der udfordrer konditionen. Rækkefølge og temaer kan ændre sig, da det er forskellige undervisere de forskellige dage. På den måde er du som deltager på funktionel træning også sikret en meget varieret træningsuge.

Vores undervisere gør altid deres bedste for at give alle en god oplevelse uanset niveau. Vi tror på, at det at træne sammen og støtte hinanden er med til at øge både resultater og lysten til at fortsætte med at træne. Funktionel træning er for dig, der gerne vil udfordres fysisk på et hold med andre, der ønsker det samme.

 

Individuel tilpasning af øvelser ved behov

Øvelserne i funktionel træning kan altid skaleres op og ned med udgangspunkt i den enkeltes niveau og evner. Det betyder, at der ikke sættes krav til specifik udførelse af en given øvelse, men målet er, at du med tiden kan lave en sværere og hårdere udgave af øvelsen, end du startede med.

Hvis du har en skade, har meget dårlig balance eller ikke kan komme op fra gulvet selv, så anbefaler vi, at du starter med vores rehab-hold, pilates eller evt. ryghold. Spørg endelig en af fysioterapeuterne i centret, hvis du er i tvivl, om du er parat til funktionel træning.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Lider du af enten kroniske eller længerevarende smerter, kan være svært at komme i gang med den nødvendige behandling og genoptræning.

Vi ved, at vores livskvalitet afhænger ekstremt meget af, om vi kan gøre de ting, som vi "plejede" at kunne. Det kan være de ugentlige løbeture, havearbejdet eller legetid med børnebørnene, der pludselig ikke kan lade sig gøre mere.

Vi er her for at hjælpe dig med at blive klar over, hvad der er galt i kroppen, og hvad der skal til for at komme problemet og smerterne til livs, så du kan leve det liv, du ønsker at leve.

Rejsen mod en smertefri eller næsten smertefri krop er ikke altid let og ligetil, men vi er med hele vejen for at vejlede, hjælpe, støtte og fejre alle de små og store fremskridt.

Har du problemer med kroppen, så står vores store team af eksperter klar til at hjælpe dig. Det er vores vigtigste mission.

Tlf.: 58 52 70 11
Email: mail@fysiodanmarkslagelse.dk