Gå til hoved-indhold

Velværemassage

Sluk mobiltelefonen, glem alt omkring dig for en stund, læg dig godt til rette på briksen og modtag en dejlig afslappende velværemassage hos os. Vi kan alle have brug for et forkæle os selv eller andre med en velværemassage. Batterierne lades op, og kroppen har det i det hele taget bare vidunderligt efter en god velværemassage.

Velværemassage adskiller sig fra fysiurgisk massage ved at være noget blidere og mindre fokuseret på triggerpunkter eksempelvis. Velværemassage kan selvfølgelig stadig mærkes, og du som patient har også mulighed for at sige, hvis du gerne vil have, at der bliver taget lidt mere fat på de ømme steder.

Helkropsmassage eller ryg/benmassage

Hvis du ønsker en helkropsmassage, så skal du booke en time i kalenderen. Ved en helkropsmassage starter massøren som oftest med at massere på kroppens bagside (først ben og derefter ryg og nakke). Efter det bliver du bedt om at vende dig om på briksen, og der masseres på forside af lår, arme og bryst. Der afsluttes med en blid ansigts- og hovedbundsmassage.

Hvis din velværemassage udelukkende skal være på ben eller ryg, så skal du blot booke 30 minutter i kalenderen.

Gavekort til massage

Du kan også købe gavekort til velværemassage, hvis du vil glæde en, du holder af. Gavekort kan købes ved personligt fremmøde i receptionen, eller du kan ringe til receptionen på 58527011 og aftale nærmere.

Typiske reaktioner efter velværemassage

Når vi får massage, bliver vores nervesystem aktiveret, og blodgennemstrømningen øges i muskler og væv. Det sætter gang i kroppens udskillelse af affaldsstoffer.

Efter en velværemassage føler de fleste sig mere bløde, bevægelige og afslappede i kroppen, og man kan også have brug for lidt ekstra væske og hvile efterfølgende.

 

Vi står klar til at hjælpe dig!

Lider du af enten kroniske eller længerevarende smerter, kan det være svært at komme i gang med den nødvendige behandling og genoptræning.

Vi ved, at vores livskvalitet afhænger ekstremt meget af, om vi kan gøre de ting, som vi "plejede" at kunne. Det kan være de ugentlige løbeture, havearbejdet eller legetid med børnebørnene, der pludselig ikke kan lade sig gøre mere.

Vi er her for at hjælpe dig med at blive klar over, hvad der er galt i kroppen, og hvad der skal til for at komme problemet og smerterne til livs, så du kan leve det liv, du ønsker at leve.

Rejsen mod en smertefri eller næsten smertefri krop er ikke altid let og ligetil, men vi er med hele vejen for at vejlede, hjælpe, støtte og fejre alle de små og store fremskridt.

Har du problemer med kroppen, så står vores store team af eksperter klar til at hjælpe dig. Det er vores vigtigste mission.

Tlf.: 58 52 70 11
Email: mail@fysiodanmarkslagelse.dk