Zoneterapi

Zoneterapi er effektivt til behandling af mange forskellige problemer/ubalancer, som vi kan have i kroppen. Typiske årsager til henvendelse kan være:

Hormonelle ubalancer
Fordøjelsesbesvær
Hudlidelser
Søvnløshed
Hovedpine/migræne
Forskellige smertetilstande
Problemer med bevægeapparatet
Organrelaterede problemer
Kolik/øreproblemer hos spædbørn

Via de såkaldte reflekszoner på fødderne kan zoneterapeuten med tryk og strygninger påvirke hele kroppen.

Behandlingen tager altid udgangspunkt i en grundig samtale mellem klienten og zoneterapeuten, og der lægges efterfølgende en plan for forløbet.

Zoneterapeuten arbejder ud fra en holistisk tankegang, hvilket betyder, at han/hun også kigger på andre faktorer i patientens liv, som kan have negativ indflydelse på den generelle sundhed som f.eks. kost, mangel på bevægelse, stress mv.

Kombinationsbehandlinger

Vores zoneterapeut her i huset er også uddannet massør og akupunktør. Det er derfor muligt frit at kombinere de tre behandlingsformer alt efter behov og ønsker. På den måde kan zoneterapeuten behandle problemet meget mere specifikt og grundigt og samtidig få gavn af alle de gode ting, som de tre behandlingsformer kan tilbyde.

Under den indledende samtale inden første behandling bliver der taget stilling til, hvad der som udgangspunkt skal indgå i behandlingen. Viser det sig efter et par behandlinger, at der skal ændres i strategien, så bliver det selvfølgelig gjort.

Prisen ændrer sig ikke, fordi der tilføjes flere behandlingstyper.

Man kan enten vælge 55 min. eller 80 min. behandlinger.

Zoneterapi (Custom)