Behandling

Når du som ny kunde første gang kommer til en fysioterapeut hos FysioDanmark Slagelse, vil fysioterapeuten lave et interview sammen med dig. Derudover vil fysioterapeuten lave en grundig undersøgelse, diagnosticering og efterfølgende sætte den rigtige behandling i gang sammen med dig.

Det er vigtigt for os, at vi kommer ordentligt igang, så vi kan give de mest optimale muligheder for det bedste behandlingsforløb til at blive smertefri og komme tilbage til en normal hverdag.

Vi starter altid med en detaljeret samtale omkring problemet, symptomerne og varigheden, hvorefter vi laver en praktisk undersøgelse. Det er især vigtigt først at udelukke forskellige ting og stille en diagnose, så vi derefter kan behandle præcis dit problem. Fysioterapeuten tester dine bevægelser og undersøger led, muskler, sener, nerver og kredsløb for udfra dette, at finde årsagen til dine problemer. Du vil få god information om din egen sitaution, behandling og instruktion i relevante øvelser og selvtræning igennem hele forløbet.

Hvis vi finder det nødvendigt, vil vi hjælpe dig med at blive sendt videre til den korrekte specialist eller anden behandler i vores netværk.

Vi ser frem til at hjælpe dig og sammen med dig finde årsagen til dit problem, give dig den bedst mulige behandling og redskaber til at komme videre.