Gå til hoved-indhold

Akupunktur

På klinikken tilbydes akupunkturbehandling sammen med anden fysioterapeutisk behandling eller som en selvstændig ydelse.
Den akupunktur, der tilbydes af nogle af vores fysioterapeuter, er den såkaldte medicinske akupunktur.

 

Medicinsk akupunktur mod smerter

Medicinsk akupunktur, også kaldet triggerpunkts-akupunktur, er først og fremmest meget effektivt som smertelindring.

Akupunktur kan også ophæve muskelspasmer eller myoser, der opleves som smerter eller voldsom ømhed, og kan desuden hjælpe på inflammations-tilstande i sener eller sene-tilhæftninger.

Den medicinske akupunktur anvendes oftest ved smerter i bevægeapparatet. Teknikken vil i mange tilfælde være et supplement til den øvrige fysioterapeutiske behandling.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Lider du af enten kroniske eller længerevarende smerter, kan det være svært at komme i gang med den nødvendige behandling og genoptræning.

Vi ved, at vores livskvalitet afhænger ekstremt meget af, om vi kan gøre de ting, som vi "plejede" at kunne. Det kan være de ugentlige løbeture, havearbejdet eller legetid med børnebørnene, der pludselig ikke kan lade sig gøre mere.

Vi er her for at hjælpe dig med at blive klar over, hvad der er galt i kroppen, og hvad der skal til for at komme problemet og smerterne til livs, så du kan leve det liv, du ønsker at leve.

Rejsen mod en smertefri eller næsten smertefri krop er ikke altid let og ligetil, men vi er med hele vejen for at vejlede, hjælpe, støtte og fejre alle de små og store fremskridt.

Har du problemer med kroppen, så står vores store team af eksperter klar til at hjælpe dig. Det er vores vigtigste mission.

Tlf.: 58 52 70 11
Email: mail@fysiodanmarkslagelse.dk