Traeningscenter-1100

Træningscenter

I FysioDanmark Slagelse har vi også et træningscenter. Vi vil gerne være lidt anderledes end et traditionelt fitnesscenter, og derfor får alle nye medlemmer en gratis programlægning, når de melder sig ind. Det vil altid være en fysioterapeut eller en ældre fysioterapeut-studerende, der laver træningsprogrammet sammen med det nye medlem.
Det personlige træningsprogram bliver derved tilpasset til den enkeltes individuelle behov. Har man skavanker, skader, sygdomme eller bare lyst til at blive fysisk stærkere, så vil vi meget gerne hjælpe med det.
Der er også fysioterapeuter i centeret dagligt, så medlemmerne har mulighed for at få hjælp til øvelser og videreudvikling af træningen.
Vi er klar til hjælpe. Det er det vi er her for.

Vores træningsudstyr

Vi har valgt at udstyre vores træningscenter med maskiner og udstyr fra det tyske mærke "Gym80". Noget af det der kendetegner "Gym80" er al den tid og energi, der er blevet brugt fra producentens side på at undersøge, hvordan man laver styrketrænings-maskiner, så de har den mest optimale bevægebane i forhold til menneskekroppens biomekanik. Det gør dem til et højkvalitetsprodukt og de fungerer suverænt godt både til genoptræning, hensyntagende træning og selvfølgelig også til helt traditionelle træningsprogrammer.

Med "Gym80" træningsmaskiner kan man vælge at arbejde unilateralt med en side af gangen eller bilateralt med begge sider samtidig, hvilket gør det endnu nemmere at tage højde for skavanker og muskulære ubalancer i kroppen. "Gym80" træningsudstyr er indbegrebet af solidt håndværk, og vores frivægte og vægtstænger er også derfra.

Udover træningsmaskinermaskiner og håndvægte har vi selvfølgelig også et bredt udvalg af forskellige bolde, foamrollere, madrasser, elastikker og kettlebells samt diverse kredsløbsmaskiner som løbebånd, cross-træningsmaskiner, motionscykler, romaskiner og kaisercykler.

Gym80 Cirkeltræning

Cirkeltræning findes i mange afskygninger rundt omkring i de danske træningscentre. Det er et meget populært redskab, fordi cirklen både kan bruges til patienter i rehabiliteringsforløb, gruppetræning og til egentræning. På relativt kort tid kan patienten eller træningsmedlemmet få arbejdet kroppen igennem på en sikker og skånsom måde.

Vi har installeret cirkeltræningen fra "Gym80", som består af 9 forskellige træningsmaskiner, der alle komplimenterer hinanden. Virkelig smart og effektiv måde at komme i gang med et træningsforløb, hvor hele kroppen som udgangspunkt bliver arbejdet igennem.

Cirkeltræningen fra "Gym80" fungerer anderledes end traditionelle træningsmaskiner, da modstanden/belastningen justeres via 2 cylindre. Cylindrene arbejder uafhængigt af hinanden og kan derved regulere modstanden både den ene og den anden vej. På den måde opnås der modstand og stimulering af musklerne i begge retninger af øvelsen. Cirklen er særligt udviklet til personer i rehabiliteringsforløb eller med særlige behov for skadeforebyggelse, men de er altså også frygtelig populære hos vores medlemmer generelt.