Massage

Massage er en behandlingsform, som mange har gavn af, og derfor er det også en meget populær behandling her i klinikken. Massøren arbejder manuelt på kroppens muskler, sener og væv med forskellige typer af greb og strøg.

Der findes mange forskellige typer af massageformer, hvor den fysiurgiske massage nok er den mest kendte i vores del af verden. Den fysiurgiske massage er en dybdegående massage, hvor der fokuseres meget på selve bevægeapparatet. Massøren arbejder dybt i væv og muskulatur, hvilket stiller krav til massørens viden omkring musklernes udspring, hæfte, funktion samt tilstand.

Når vi bliver masseret bliver vores nervesystem aktiveret, og blodgennemstrømningen øges i muskler og væv, så affaldsstoffer nemmere udskilles. Efter endt massagebehandling føler de fleste sig mere bløde, bevægelige og afslappede, og havde man smerter, da man lagde sig på briksen, vil disse også i mange tilfælde være formindsket eller helt forsvundet - afhængig af problemets omfang.

Nogle af massagens positive effekter:

Afspænding af stive led og muskler
Øget bevægelighed i muskler, sener og led
Smertelindring generelt da kroppens endorfin-produktion stimuleres
Forkortet restitution efter sport
Præstations-fremmende/stimulerende inden sport
Behandling af hovedpine/migræne evt. via trigger-punkter

Her på klinikken tilbyder vi både fysiurgisk massage, som udføres af en uddannet fysioterapeut samt sports- og velvære-massage, der udføres af vores uddannede massør. Til en velvære/sportsmassage bliver der også masseret dybt i væv, muskler og triggerpunkter, hvis klienten ønsker det.