Gå til hoved-indhold

SuperSole

SuperSole er individuelt udformede indlægssåler, som kan afhjælpe dine fodrelaterede problemer. Mange oplever smertefulde gener fra knæ, hofter og fødder, og i disse tilfælde kan SuperSole være en del af løsningen.

For at finde ud af, om SuperSole kan være relevant for dig, vil du indledningsvis komme til en grundig undersøgelse hos din fysioterapeut, hvor der bliver lavet en omfattende analyse af holdning og fodstilling, både i stilstand og bevægelse, samt en general vurdering af din bevægelighed i relevante led.

SuperSole indlægssåler bruges ofte som supplement til almindelig fysioterapi i de tilfælde, hvor det vurderes, at en indlægssål kan afhjælpe eller forebygge fodrelaterede problemer. De vigtigste hensigter med SuperSole indlægssåler er korrektion af foden og stødabsorbering.

 

Hvordan fremstilles SuperSole?

Der er fem forskellige grundmodeller af SuperSole: slim, active, extreme, care og power. På den måde vil der altid være en SuperSole, der passer til din fod eller det specifikke fodtøj, du bruger. SuperSole tilpasses altså både i form og størrelse, så de passer til alle skotyper.

Når den passende model er fundet til din SuperSole indlægssål, kan selve udformningen af sålen begynde. Sålen bliver opvarmet og derefter placeret på en såkaldt ”molding stand”, hvorefter patienten træder op på sålen, så den bliver fremstillet lige præcis til den pågældende fod.

SuperSole indlægssålerne adskiller sig desuden fra mange andre typer af indlægssåler, da de kan genopvarmes og rettes til, hvilket giver fysioterapeuten mulighed for at ændre dem løbende. Man vil ofte opleve, at patientens fodstilling ændres som følge af brug af SuperSole indlægssål eller anden fysioterapeutisk behandling, så derfor anbefaler vi at få indlægssålerne kontrolleret og evt. justeret hver 4.-6. måned.

Læs mere om de forskellige såler her

Vi står klar til at hjælpe dig!

Lider du af enten kroniske eller længerevarende smerter, kan det være svært at komme i gang med den nødvendige behandling og genoptræning.

Vi ved, at vores livskvalitet afhænger ekstremt meget af, om vi kan gøre de ting, som vi "plejede" at kunne. Det kan være de ugentlige løbeture, havearbejdet eller legetid med børnebørnene, der pludselig ikke kan lade sig gøre mere.

Vi er her for at hjælpe dig med at blive klar over, hvad der er galt i kroppen, og hvad der skal til for at komme problemet og smerterne til livs, så du kan leve det liv, du ønsker at leve.

Rejsen mod en smertefri eller næsten smertefri krop er ikke altid let og ligetil, men vi er med hele vejen for at vejlede, hjælpe, støtte og fejre alle de små og store fremskridt.

Har du problemer med kroppen, så står vores store team af eksperter klar til at hjælpe dig. Det er vores vigtigste mission.

Tlf.: 58 52 70 11
Email: mail@fysiodanmarkslagelse.dk