Gå til hoved-indhold

Ergotrainer

Ergotraineren er et unikt vægtaflastningssystem, der gør det muligt at lave gangtræning på løbebånd for mange typer af patienter. Ergotraineren gør gangtræningen sikker, da patienten har en sele på, der forhindrer risiko for fald.

I kraft af at ergotraineren kan vægtaflaste patienten med op til 85 kg., er den det ideelle redskab for personer, der af forskellige årsager har problemer med at bære deres egen kropsvægt.

 

Ergotraineren er for dig der:

  • Sidder i kørestol
  • Har haft apopleksi, hjerneblødning eller blodprop i hjernen
  • Har sclerose eller andre neurologiske lidelser
  • Skal genoptræne efter operation (eksempelvis fødder, knæ, hofter)
  • Skal genoptræne efter sportsskade

 

Hos os har ergotraineren spillet en central rolle i vores neurologiske genoptræning i de sidste mange år. I dag har vi to ergotrainere, som i dagtimerne er i brug fra morgen til aften. Træningen med ergotrainer er som oftest en del af en større genoptræningsplan, som typisk også indeholder styrketræning, balancetræning, udholdenhedstræning mv.

Du kan læse meget mere om ergotraineren her, og er også altid velkommen til at kontakte os for mere information.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Lider du af enten kroniske eller længerevarende smerter, kan det være svært at komme i gang med den nødvendige behandling og genoptræning.

Vi ved, at vores livskvalitet afhænger ekstremt meget af, om vi kan gøre de ting, som vi "plejede" at kunne. Det kan være de ugentlige løbeture, havearbejdet eller legetid med børnebørnene, der pludselig ikke kan lade sig gøre mere.

Vi er her for at hjælpe dig med at blive klar over, hvad der er galt i kroppen, og hvad der skal til for at komme problemet og smerterne til livs, så du kan leve det liv, du ønsker at leve.

Rejsen mod en smertefri eller næsten smertefri krop er ikke altid let og ligetil, men vi er med hele vejen for at vejlede, hjælpe, støtte og fejre alle de små og store fremskridt.

Har du problemer med kroppen, så står vores store team af eksperter klar til at hjælpe dig. Det er vores vigtigste mission.

Tlf.: 58 52 70 11
Email: mail@fysiodanmarkslagelse.dk