Gå til hoved-indhold

Pilates

Pilates er et veldokumenteret træningssystem, der tager udgangspunkt i at styrke kroppen indefra og ud. Med andre ord er der i pilates fokus på at styrke muskelkorsettet, som er en samlet betegnelse for mavemuskulaturen, rygmuskulaturen, bækkenbundsmuskulaturen og vores vejrtrækningsmuskel. Når man styrker disse muskler, vil det have en god effekt på kropsholdningen og balancen.

Pilates styrker fortrinsvis kropskernen, og mange deltagere mærker hurtigt, hvordan træningen gavner dem i deres daglige gøremål. God balance forudsætter desuden et velfungerende nervesystem og kræver et godt samspil mellem vores sensoriske, motoriske og mentale system. Pilates udfordrer disse systemer samtidig.

 

Pilates er for alle

Undervisningen på vores pilateshold er for alle. De fleste af øvelserne laves stående eller liggende på en træningsmåtte, og vi bruger også redskaber som små bolde og elastikker. Det er en rolig time med stort fokus på vejrtrækning og tilstedeværelse i kroppen, men tag ikke fejl af pilates - det er god træning af de vigtige muskler omkring rygsøjlen.

Mange deltagere beretter om, at de føler sig lette i hovedet og i kroppen efter et pilateshold. Andre er sluppet af med kroniske hovedpiner og nakkesmerter.

Vores instruktører er altid opmærksomme på nye deltagere, så man kan roligt komme til pilates hos os, selvom man ikke har prøvet det før.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Lider du af enten kroniske eller længerevarende smerter, kan det være svært at komme i gang med den nødvendige behandling og genoptræning.

Vi ved, at vores livskvalitet afhænger ekstremt meget af, om vi kan gøre de ting, som vi "plejede" at kunne. Det kan være de ugentlige løbeture, havearbejdet eller legetid med børnebørnene, der pludselig ikke kan lade sig gøre mere.

Vi er her for at hjælpe dig med at blive klar over, hvad der er galt i kroppen, og hvad der skal til for at komme problemet og smerterne til livs, så du kan leve det liv, du ønsker at leve.

Rejsen mod en smertefri eller næsten smertefri krop er ikke altid let og ligetil, men vi er med hele vejen for at vejlede, hjælpe, støtte og fejre alle de små og store fremskridt.

Har du problemer med kroppen, så står vores store team af eksperter klar til at hjælpe dig. Det er vores vigtigste mission.

Tlf.: 58 52 70 11
Email: mail@fysiodanmarkslagelse.dk