Gå til hoved-indhold

Yoga

 

Yoga er et 5000 år gammelt træningssystem for krop og sind, som i dag er mere aktuelt end nogensinde. Yoga øger vores kropsbevidsthed, vores smidighed og gør os stærkere.

Undervisningen i yoga indeholder og kombinerer stræk, positioner, bevægelser, meditation og åndedrætsøvelser og kan forebygge en række skavanker som eksempelvis dårlig ryg, spændingshovedpine og stress.

 

Kom ned i tempo med yin-yoga

Vores undervisning i yoga tager udgangspunkt i yin-yoga, hvor fokus er på længerevarende stræk og dybe vejrtrækninger. Spændinger i krop og sind kan dermed slippes med afslapning i krop og sind som resultat. De gode lange stræk kombineres også med mere dynamiske yogaøvelser i løbet af de 60 minutter, vores yogahold varer.

Yoga er for dig, som ønsker at komme ned i tempo, som oplever spændinger eller begrænset bevægelighed, eller som vil supplere din styrke- eller konditionstræning.

Holdet er for alle og forudsætter ikke kendskab til yoga. Yoga handler om at være, ikke om at præstere. Alle deltager på deres eget niveau med hjælp fra underviseren.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Lider du af enten kroniske eller længerevarende smerter, kan det være svært at komme i gang med den nødvendige behandling og genoptræning.

Vi ved, at vores livskvalitet afhænger ekstremt meget af, om vi kan gøre de ting, som vi "plejede" at kunne. Det kan være de ugentlige løbeture, havearbejdet eller legetid med børnebørnene, der pludselig ikke kan lade sig gøre mere.

Vi er her for at hjælpe dig med at blive klar over, hvad der er galt i kroppen, og hvad der skal til for at komme problemet og smerterne til livs, så du kan leve det liv, du ønsker at leve.

Rejsen mod en smertefri eller næsten smertefri krop er ikke altid let og ligetil, men vi er med hele vejen for at vejlede, hjælpe, støtte og fejre alle de små og store fremskridt.

Har du problemer med kroppen, så står vores store team af eksperter klar til at hjælpe dig. Det er vores vigtigste mission.

Tlf.: 58 52 70 11
Email: mail@fysiodanmarkslagelse.dk