Gå til hoved-indhold

Yoga for begyndere

 

Yoga for begyndere er holdet for dig, som ikke har den store erfaring med yoga fra tidligere. Vores to undervisere på dette hold er netop i gang med at uddanne sig til yoga-instruktører, og tempoet er derfor stille og roligt med masser af plads til både læring og spørgsmål. Øvelserne vil primært bestå af klassiske hatha-yogastillinger, nogle lidt længere stræk, åndedrætsøvelser og en afsluttende afspænding.

Grundlæggende om timen:

· Der er fokus på styrke af core

· Selve undervisningen varer 55 min.

· Undervisere er skiftevis Kamma og Eva, som er under yogauddannelse

· Du skal kunne komme selvstændigt op og ned fra gulv

 

Vi har alt udstyr du skal bruge, så du skal bare sørge for at have tøj på, som du kan bevæge dig frit i.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Lider du af enten kroniske eller længerevarende smerter, kan det være svært at komme i gang med den nødvendige behandling og genoptræning.

Vi ved, at vores livskvalitet afhænger ekstremt meget af, om vi kan gøre de ting, som vi "plejede" at kunne. Det kan være de ugentlige løbeture, havearbejdet eller legetid med børnebørnene, der pludselig ikke kan lade sig gøre mere.

Vi er her for at hjælpe dig med at blive klar over, hvad der er galt i kroppen, og hvad der skal til for at komme problemet og smerterne til livs, så du kan leve det liv, du ønsker at leve.

Rejsen mod en smertefri eller næsten smertefri krop er ikke altid let og ligetil, men vi er med hele vejen for at vejlede, hjælpe, støtte og fejre alle de små og store fremskridt.

Har du problemer med kroppen, så står vores store team af eksperter klar til at hjælpe dig. Det er vores vigtigste mission.

Tlf.: 58 52 70 11
Email: mail@fysiodanmarkslagelse.dk