Yoga

Yoga er et 5000 år gammelt træningssystem for krop og sind, som i dag er mere aktuelt end nogensinde. Yoga øger vores kropsbevidsthed, vores smidighed og gør os stærkere.

Yogaundervisning indeholder og kombinerer stræk, positioner, bevægelser, meditation og åndedrætsøvelser og kan forebygge en række skavanker som eksempelvis dårlig ryg, spændingshovedpine og stress.

Vores yogaundervisning tager udgangspunkt i yin-yoga, hvor fokus er på længerevarende stræk og dybe vejrtrækninger. Spændinger i krop og sind kan dermed slippes og afslapning i krop og sind få plads. De gode lange stræk kombineres også med mere dynamiske yogaøvelser i løbet af de 90 minutter, vores yogahold varer.

Holdet er f.eks. for dig, som ønsker at komme ned i tempo, som oplever spændinger eller begrænset bevægelighed eller som vil supplere din styrke- eller konditionstræning.

Holdet er for alle og forudsætter ikke kendskab til yoga. Yoga handler om at være – ikke om at præstere – alle deltager på deres eget niveau med hjælp fra underviseren.