Yoga

Yoga er et 5000 år gammelt træningssystem for krop og sind, som i dag er mere aktuelt end nogensinde. Yoga øger vores kropsbevidsthed, vores smidighed og gør os stærkere.

Undervisningen i yoga indeholder og kombinerer stræk, positioner, bevægelser, meditation og åndedrætsøvelser og kan forebygge en række skavanker som eksempelvis dårlig ryg, spændingshovedpine og stress.

Vores undervisning i yoga tager udgangspunkt i yin-yoga, hvor fokus er på længerevarende stræk og dybe vejrtrækninger. Spændinger i krop og sind kan dermed slippes og med afslapning i krop og sind som resultat. De gode lange stræk kombineres også med mere dynamiske yogaøvelser i løbet af de 60 minutter, vores yogahold varer.

Yoga er for dig, som ønsker at komme ned i tempo, som oplever spændinger eller begrænset bevægelighed eller som vil supplere din styrke- eller konditionstræning.

Holdet er for alle og forudsætter ikke kendskab til yoga. Yoga handler om at være – ikke om at præstere – alle deltager på deres eget niveau med hjælp fra underviseren.