Gå til hoved-indhold

Vederlagsfri fysioterapi

Hvis du har en diagnose, der giver ret til vederlagsfri fysioterapi, så tilbyder vi også det her på klinikken. Er du i tvivl, om din tilstand/sygdom giver ret til vederlagsfri fysioterapi, så kontakt din læge for mere information. Din læge skal også udskrive en henvisning, før du kan komme i gang med vederlagsfri fysioterapi.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på mail@fysiodanmarkslagelse.dk eller telefon: 58527011.

 

Målsætningerne for vederlagsfri fysioterapi er kort fortalt:

  • forbedre, vedligeholde og forhale forringelse af funktioner hos voksne og børn med et varigt og svært fysisk handicap eller en funktionsnedsættelse som følge af progressiv sygdom
  • lave fysioterapeutisk holdtræning for de grupper, der har ret til vederlagsfri fysioterapi
  • muliggøre adgang til fysioterapi for personer med progressive sygdomme tidligt i sygdomsforløbet.

Kan jeg får gratis fysioterapi ved henvendelse til lægen?

Ifølge Sundhed.dk er der følgende vilkår, for at kunne få henvisning til gratis fysioterapi:

  • Hvis du har en varig lidelse i form af et svært handicap eller en funktionsnedsættelse som følge af fremadskridende sygdom, kan du efter lægehenvisning få gratis fysioterapi
  • Det er dog en forudsætning, at din sygdom/lidelse står opført på en liste fra sundhedsstyrelsen, hvis du skal have gratis fysioterapi

Det er dog muligt også at få tilskud til din fysioterapi, hvis du opfylder disse fire krav: 

  • du har en henvisning fra en læge
  • du benytter en fysioterapeut, der har overenskomst (gruppe 1-sikrede)
  • du bruger henvisningen fra din læge senest to måneder efter, at du har fået den
  • du selv skal betale resten af fysioterapeutens honorar

Vi står klar til at hjælpe dig!

Lider du af enten kroniske eller længerevarende smerter, kan det være svært at komme i gang med den nødvendige behandling og genoptræning.

Vi ved, at vores livskvalitet afhænger ekstremt meget af, om vi kan gøre de ting, som vi "plejede" at kunne. Det kan være de ugentlige løbeture, havearbejdet eller legetid med børnebørnene, der pludselig ikke kan lade sig gøre mere.

Vi er her for at hjælpe dig med at blive klar over, hvad der er galt i kroppen, og hvad der skal til for at komme problemet og smerterne til livs, så du kan leve det liv, du ønsker at leve.

Rejsen mod en smertefri eller næsten smertefri krop er ikke altid let og ligetil, men vi er med hele vejen for at vejlede, hjælpe, støtte og fejre alle de små og store fremskridt.

Har du problemer med kroppen, så står vores store team af eksperter klar til at hjælpe dig. Det er vores vigtigste mission.

Tlf.: 58 52 70 11
Email: mail@fysiodanmarkslagelse.dk