Gå til hoved-indhold

Om os

FysioDanmark Slagelse er en professionel og moderne fysioterapiklinik med et tilhørende stort og dejligt træningscenter.

Vores mission er at gøre en forskel for dig med den behandling og træning, vi laver.

Vi er her for at hjælpe, rådgive og inspirere dig, så du får den ønskede fremgang.

Vi har et højt fagligt niveau, hvor vi hele tiden opdaterer vores viden og behandlingsteknikker for at give dig den bedste behandling.

Vi ønsker, at alle patienter og medlemmer af vores træningscenter skal føle sig ”hjemme” hos os, og vi stræber derfor efter at opretholde et højt serviceniveau og en professionel og fortrolig behandling.

Klinikken er i et plan og er derfor meget handicapvenlig.

FysioDanmark Slagelse er medlem af kædesamarbejdet FysioDanmark med over 80 klinikker tilknyttet.

Vi glæder os til at tage imod dig både i vores klinik og i vores træningscenter.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Lider du af enten kroniske eller længerevarende smerter, kan det være svært at komme i gang med den nødvendige behandling og genoptræning.

Vi ved, at vores livskvalitet afhænger ekstremt meget af, om vi kan gøre de ting, som vi "plejede" at kunne. Det kan være de ugentlige løbeture, havearbejdet eller legetid med børnebørnene, der pludselig ikke kan lade sig gøre mere.

Vi er her for at hjælpe dig med at blive klar over, hvad der er galt i kroppen, og hvad der skal til for at komme problemet og smerterne til livs, så du kan leve det liv, du ønsker at leve.

Rejsen mod en smertefri eller næsten smertefri krop er ikke altid let og ligetil, men vi er med hele vejen for at vejlede, hjælpe, støtte og fejre alle de små og store fremskridt.

Har du problemer med kroppen, så står vores store team af eksperter klar til at hjælpe dig. Det er vores vigtigste mission.

Tlf.: 58 52 70 11
Email: mail@fysiodanmarkslagelse.dk