Gå til hoved-indhold

Træningscenter

I FysioDanmark Slagelse har vi også et stort og lyst træningscenter, som er åbent for alle. Medlemmer af vores træningscenter behøver altså på ingen måde at være patienter i forvejen i vores fysioterapi. Vores træningscenter er i et plan, og dermed meget nemt at bevæge sig rundt i. Vi har herre- og dameomklædning med tre bade i hver, og der er masser af nøgleskabe til personlige ejendele i vores træningscenter.

 

Gratis træningsprogram

Vores træningscenter adskiller sig fra de fleste andre tilbud på markedet, da alle nye medlemmer får lavet et gratis træningsprogram sammen med en fysioterapeut eller en erfaren fysioterapeut-studerende. Dette gør vi, for at du som medlem af vores træningscenter får den bedste start på din træning, og så der i dit træningsprogram bliver taget højde for eventuelle skader og de personlige mål, du måtte have. Måske har du gået og troet, at styrketræning i et træningscenter ikke var noget for dig pga. diverse skavanker eller sygdomme, men vores fysioterapeuter er uddannede i at finde de rigtige øvelser samt det niveau, der passer dig. Det personlige træningsprogram bliver derved tilpasset til den enkeltes individuelle behov.

Der er også fysioterapeuter eller fysioterapeut-studerende til stede i vores træningscenter til dagligt i den almindelige åbningstid for vores træningscenter, så medlemmerne har mulighed for at få hjælp til øvelser og videreudvikling af træningen. Vi er klar til hjælpe. Det er det, vi er her for.

 

Holdtræning

Som medlem af vores træningscenter får du adgang til en bred vifte af forskellige centerhold. Se vores holdplan her, og læs de mere detaljerede holdbeskrivelser her. Tilmelding på holdene foregår ved at klikke ind øverst på forsiden af hjemmesiden.

 

Vores træningsudstyr

Vores træningscenter er udstyret med maskiner fra det tyske mærke "Gym80". Noget af det, der kendetegner "Gym80", er al den tid og energi, der er blevet brugt fra producentens side på at undersøge, hvordan man laver styrketrænings-maskiner, så de har den mest optimale bevægebane i forhold til menneskekroppens biomekanik. Det gør dem til et højkvalitetsprodukt, og de fungerer suverænt godt både til genoptræning, hensyntagende træning og helt traditionelle træningsprogrammer.

Med "Gym80" træningsmaskiner kan man vælge at arbejde unilateralt med en side ad gangen eller bilateralt med begge sider samtidig, hvilket gør det endnu nemmere at tage højde for skavanker og muskulære ubalancer i kroppen. "Gym80" har også leveret vores frivægte og vægtstænger.

Vores træningscenter er selvfølgelig også rigt udstyret med forskellige bolde, foamrollere, madrasser, elastikker og kettlebells. Vi har desuden kredsløbsmaskiner som løbebånd, cross-træningsmaskiner, motionscykler, romaskiner og kaisercykler i vores træningscenter.

 

Gym80 Cirkeltræning

Cirkeltræning rammer et bredt publikum, da den kan bruges til patienter i rehabiliteringsforløb, til gruppetræning og til egentræning. På relativt kort tid kan man få arbejdet kroppen igennem på en sikker og skånsom måde.

Vi har installeret cirkeltræningen fra "Gym80" i vores træningscenter. Cirklen består af 9 forskellige træningsmaskiner, der alle komplimenterer hinanden.

Vores cirkeltræning virker ved, at belastningen justeres via to cylindre. Cylindrene arbejder uafhængigt af hinanden og kan derved regulere modstanden begge veje. På den måde opnås der modstand og stimulering af musklerne i begge retninger af øvelsen. Cirklen er særligt udviklet til personer i rehabiliteringsforløb eller med særlige behov for skadeforebyggelse, men de er altså også yderst populære hos vores medlemmer generelt.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Lider du af enten kroniske eller længerevarende smerter, kan det være svært at komme i gang med den nødvendige behandling og genoptræning.

Vi ved, at vores livskvalitet afhænger ekstremt meget af, om vi kan gøre de ting, som vi "plejede" at kunne. Det kan være de ugentlige løbeture, havearbejdet eller legetid med børnebørnene, der pludselig ikke kan lade sig gøre mere.

Vi er her for at hjælpe dig med at blive klar over, hvad der er galt i kroppen, og hvad der skal til for at komme problemet og smerterne til livs, så du kan leve det liv, du ønsker at leve.

Rejsen mod en smertefri eller næsten smertefri krop er ikke altid let og ligetil, men vi er med hele vejen for at vejlede, hjælpe, støtte og fejre alle de små og store fremskridt.

Har du problemer med kroppen, så står vores store team af eksperter klar til at hjælpe dig. Det er vores vigtigste mission.

Tlf.: 58 52 70 11
Email: mail@fysiodanmarkslagelse.dk