Gå til hoved-indhold

Bevægelse og styrke

"Bevægelse og styrke" er vores hold for dig, der gerne vil have arbejdet hele kroppen igennem i hyggeligt samvær med andre.

På "Bevægelse og styrke" starter vi altid med en grundig opvarmning, som efterfølges af en eller flere styrke og/eller balanceøvelser. Der vil som oftes afsluttes med en lille såkaldt "workout", hvor både kredsløb og muskler trænes.

Niveauet er lagt, så alle kan være med - også hvis du lige er startet med at træne i træningscenter. Desuden sørger vores instruktører altid for at tilpasse de enkelte øvelser, så alle bliver udfordret i et fornuftigt omfang.

"Bevægelse og styrke" er specifikt rettet mod dig, som gerne vil i gang med bevæge dig, blive stærkere og styrke din balance.

Redskaber som f.eks. bolde, elastikker, stepbænke og lignende bliver også inddraget på "Bevægelse og styrke".

 

Vi står klar til at hjælpe dig!

Lider du af enten kroniske eller længerevarende smerter, kan det være svært at komme i gang med den nødvendige behandling og genoptræning.

Vi ved, at vores livskvalitet afhænger ekstremt meget af, om vi kan gøre de ting, som vi "plejede" at kunne. Det kan være de ugentlige løbeture, havearbejdet eller legetid med børnebørnene, der pludselig ikke kan lade sig gøre mere.

Vi er her for at hjælpe dig med at blive klar over, hvad der er galt i kroppen, og hvad der skal til for at komme problemet og smerterne til livs, så du kan leve det liv, du ønsker at leve.

Rejsen mod en smertefri eller næsten smertefri krop er ikke altid let og ligetil, men vi er med hele vejen for at vejlede, hjælpe, støtte og fejre alle de små og store fremskridt.

Har du problemer med kroppen, så står vores store team af eksperter klar til at hjælpe dig. Det er vores vigtigste mission.

Tlf.: 58 52 70 11
Email: mail@fysiodanmarkslagelse.dk