Gå til hoved-indhold

Cirkeltræning

Cirkeltræning foregår i vores cirkeltrænings-område, hvor der selvfølgelig arbejdes med de ni cirkeltræningsmaskiner samt ekstra konditions-øvelser, som kan variere fra gang til gang.

Cirkeltræning kunne være noget for dig, der måske har svært ved at finde motivationen til at få kørt alle cirkeltræningsmaskinerne igennem på egen hånd.

Cirkeltræning er et sjovt og varieret holdkoncept, og vi arbejder med hele kroppen på en skånsom, men alligevel yderst effektiv måde. Der tages altid højde for hver deltagers individuelle niveau i de enkelte øvelser, og underviseren vejleder altid gerne i teknik og nye øvelser efter behov. Der bliver i øvrigt spillet god musik, mens deltagerne knokler med deres cirkeltræning.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Lider du af enten kroniske eller længerevarende smerter, kan det være svært at komme i gang med den nødvendige behandling og genoptræning.

Vi ved, at vores livskvalitet afhænger ekstremt meget af, om vi kan gøre de ting, som vi "plejede" at kunne. Det kan være de ugentlige løbeture, havearbejdet eller legetid med børnebørnene, der pludselig ikke kan lade sig gøre mere.

Vi er her for at hjælpe dig med at blive klar over, hvad der er galt i kroppen, og hvad der skal til for at komme problemet og smerterne til livs, så du kan leve det liv, du ønsker at leve.

Rejsen mod en smertefri eller næsten smertefri krop er ikke altid let og ligetil, men vi er med hele vejen for at vejlede, hjælpe, støtte og fejre alle de små og store fremskridt.

Har du problemer med kroppen, så står vores store team af eksperter klar til at hjælpe dig. Det er vores vigtigste mission.

Tlf.: 58 52 70 11
Email: mail@fysiodanmarkslagelse.dk