Gå til hoved-indhold

Fys fitness

Fys fitness er et blandet træningshold kun for lægehenviste patienter. Holdene sammensættes af en fysioterapeut. Deltagerne på et Fys fitness-hold har ikke nødvendigvis de samme problematikker, men holdene er små, så fysioterapeuten har rig mulighed for at give grundig vejledning til alle. 

Deltagelse på et Fys Fitness-hold kræver en henvisning fra lægen, og at der er plads på et af holdene.

Til Fys fitness er der først og fremmest fokus på styrketræning, konditionstræning, balancetræning og naturlige bevægemønstre.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Lider du af enten kroniske eller længerevarende smerter, kan det være svært at komme i gang med den nødvendige behandling og genoptræning.

Vi ved, at vores livskvalitet afhænger ekstremt meget af, om vi kan gøre de ting, som vi "plejede" at kunne. Det kan være de ugentlige løbeture, havearbejdet eller legetid med børnebørnene, der pludselig ikke kan lade sig gøre mere.

Vi er her for at hjælpe dig med at blive klar over, hvad der er galt i kroppen, og hvad der skal til for at komme problemet og smerterne til livs, så du kan leve det liv, du ønsker at leve.

Rejsen mod en smertefri eller næsten smertefri krop er ikke altid let og ligetil, men vi er med hele vejen for at vejlede, hjælpe, støtte og fejre alle de små og store fremskridt.

Har du problemer med kroppen, så står vores store team af eksperter klar til at hjælpe dig. Det er vores vigtigste mission.

Tlf.: 58 52 70 11
Email: mail@fysiodanmarkslagelse.dk