Gå til hoved-indhold

Neurohold

Vores neurohold er udelukkende for patienter, der har neurologiske lidelser. Det kan eksempelvis dreje sig om følger efter blodprop eller hjerneblødning, cerebral parese, sclerose eller parkinson.

Øvelserne på et neurohold bliver altid tilpasset den enkelte patient og foregår i de fleste tilfælde i vores store neurologiske genoptræningsområde eller rundt i træningscenterets øvrige træningsredskaber.

Alle patienter har forskellige udfordringer på de neurologiske hold, selvom de i princippet kan have den samme diagnose. Neurologisk genoptræning er ekstremt vigtigt for denne patientgruppe, og derfor bliver deltagerne fulgt tæt af vores neurologiske fysioterapeuter. På et neurologisk hold bliver der desuden løbende lavet tests for at måle fremgang og udvikling hos patienterne.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Lider du af enten kroniske eller længerevarende smerter, kan det være svært at komme i gang med den nødvendige behandling og genoptræning.

Vi ved, at vores livskvalitet afhænger ekstremt meget af, om vi kan gøre de ting, som vi "plejede" at kunne. Det kan være de ugentlige løbeture, havearbejdet eller legetid med børnebørnene, der pludselig ikke kan lade sig gøre mere.

Vi er her for at hjælpe dig med at blive klar over, hvad der er galt i kroppen, og hvad der skal til for at komme problemet og smerterne til livs, så du kan leve det liv, du ønsker at leve.

Rejsen mod en smertefri eller næsten smertefri krop er ikke altid let og ligetil, men vi er med hele vejen for at vejlede, hjælpe, støtte og fejre alle de små og store fremskridt.

Har du problemer med kroppen, så står vores store team af eksperter klar til at hjælpe dig. Det er vores vigtigste mission.

Tlf.: 58 52 70 11
Email: mail@fysiodanmarkslagelse.dk