Gå til hoved-indhold

Styrke for ældre

Det overordnede formål med holdet er, at deltagerne bliver stærkere i hele kroppen og der dermed skabes en øget tiltro til egen formåen. Træningen vil blandt andet være med til at reducere frygten for at falde og gøre deltagerne mere sikre i deres gang.  Træningen vil forhåbentlig være med til at mindske forekomsten af rygsmerter og tillige hjælpe deltagerne i, til en hver tid, at kunne komme op og ned fra gulvet på egen hånd.

Holdet vil have tre fokus punkter: mobilitets-, styrke- og konditionstræning. Træningen vil som udgangspunkt tage fokus i styrketræning, hvor frivægte kan forekomme.
Træningen vil blive varetaget af én fysioterapeut, der vil vejlede og korrigere i øvelser samt lægge et program, hvor der tages udgangspunkt i en progredierende træningsprotokol. I udgangspunkt vil man være koblet op på holdet hen over 6-8 uger, men med løbende dialog og vurdering med fysioterapeuten.

 

Vi står klar til at hjælpe dig!

Lider du af enten kroniske eller længerevarende smerter, kan det være svært at komme i gang med den nødvendige behandling og genoptræning.

Vi ved, at vores livskvalitet afhænger ekstremt meget af, om vi kan gøre de ting, som vi "plejede" at kunne. Det kan være de ugentlige løbeture, havearbejdet eller legetid med børnebørnene, der pludselig ikke kan lade sig gøre mere.

Vi er her for at hjælpe dig med at blive klar over, hvad der er galt i kroppen, og hvad der skal til for at komme problemet og smerterne til livs, så du kan leve det liv, du ønsker at leve.

Rejsen mod en smertefri eller næsten smertefri krop er ikke altid let og ligetil, men vi er med hele vejen for at vejlede, hjælpe, støtte og fejre alle de små og store fremskridt.

Har du problemer med kroppen, så står vores store team af eksperter klar til at hjælpe dig. Det er vores vigtigste mission.

Tlf.: 58 52 70 11
Email: mail@fysiodanmarkslagelse.dk