Gå til hoved-indhold

Personlig træning

 

Når du vælger at investere i et forløb med en personlig træner, er det ofte fordi, du har nogle konkrete mål, som du har brug for assistance til at kunne opnå. Med en personlig træner er du garanteret fuldt udbytte af din træning hver eneste gang, og det er underordnet, om du er nybegynder eller eliteidrætsudøver.

Et forløb med en personlig træner vil gøre en kæmpe forskel for dig. Personlig træning er intensivt, udfordrende og ofte også sjovt. Fokus er et hundrede procent på dig, da din træner jo kun har dig at holde øje med. Tiden flyver afsted, og vores personlige træningskunder siger, at de går glade og smilende hjem, og allerede der glæder sig til næste træning.

Personlig træning er for alle typer af motionister, og man kan også være to, der går sammen om at have et personligt træningsforløb.

 

Hvad kan personlig træning gøre?

 

  • Øge din muskelmasse
  • Mindske din fedtprocent
  • Fremme din præstation indenfor en given sport
  • Forbedre din kondition og udholdenhed
  • Forøge din træningsglæde
  • Forbedre din løfteteknik
  • Forebygge skader
  • Vise dig, at du (ofte) kan mere end du tror
  • Lære dig et hav af nye øvelser og tilgange til træning
  • Vejlede dig generelt om sund kost og livsstil

 

Når du indgår i et personligt træningsforløb med en af vores personlige trænere, så starter I altid med en grundig opstartssamtale, hvor dine ønsker og mål bliver konkretiseret. På den måde kan din træner lave det bedste forløb for dig. I evaluerer selvfølgelig undervejs i forløbet og justerer målsætningen, hvis der er behov for det.

 

Lasse Brauner

 

 

Lasse er uddannet fysioterapeut og her på klinikken har han blandt andet været med til at starte vores sportsklinik op.

Lasse er selv aktiv sportsudøver indenfor olympisk vægtløftning og crossfit-træning, og er derfor en sand mester i at korrigere og lære dig korrekte løfteteknikker.

Er det bedre kondition, du har fokus på, stærkere coremuskulatur eller noget helt tredje, så kan han også hjælpe med det. Han er meget motiverende at træne med og forstår at sætte barren lige nøjagtig inden for rækkevidde, så du bliver udfordret tilpas.

Kamma Kock

 

Kamma er uddannet personlig træner fra Chek Institute, og har siden 2005 arbejdet med pilates og funktionel træning både på hold og i individuelle forløb.

Hun har meget fokus på at bygge kroppen op indefra og ud, og er selv både aktiv løber og crossfitudøver. Kamma bruger meget træning med egen kropsvægt i sin programlægning samt træning med frivægte i funktionelle bevægelser.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Lider du af enten kroniske eller længerevarende smerter, kan være svært at komme i gang med den nødvendige behandling og genoptræning.

Vi ved, at vores livskvalitet afhænger ekstremt meget af, om vi kan gøre de ting, som vi "plejede" at kunne. Det kan være de ugentlige løbeture, havearbejdet eller legetid med børnebørnene, der pludselig ikke kan lade sig gøre mere.

Vi er her for at hjælpe dig med at blive klar over, hvad der er galt i kroppen, og hvad der skal til for at komme problemet og smerterne til livs, så du kan leve det liv, du ønsker at leve.

Rejsen mod en smertefri eller næsten smertefri krop er ikke altid let og ligetil, men vi er med hele vejen for at vejlede, hjælpe, støtte og fejre alle de små og store fremskridt.

Har du problemer med kroppen, så står vores store team af eksperter klar til at hjælpe dig. Det er vores vigtigste mission.

Tlf.: 58 52 70 11
Email: mail@fysiodanmarkslagelse.dk