Gå til hoved-indhold

Firmamassage

Vil du gerne investere i dine medarbejderes helbred og generelle trivsel, så er firmamassage den helt rigtige vej at kigge. Firmamassage giver ikke bare gladere medarbejdere, men også medarbejdere med færre smerter i bevægeapparatet.

Det er velkendt, at folk, der sidder ved en skærm på deres arbejdsplads, lider af eksempelvis nakkesmerter, hovedpine, lændesmerter eller musearm. Disse fysiske gener får sværere ved at bide sig fast med en fast aftale om firmamassage.

Massage løsner de spændte muskler, øger blodgennemstrømningen, mindsker smerter og skaber generelt øget velvære.

Vores massører kan også rådgive om øvelser til forebyggelse og lindring af symptomer fra bevægeapparatet, som nemt kan laves på arbejdspladsen.

Der er altså rigtig mange gode grunde til, at I som virksomhed gør brug af firmamassage.

Hvordan foregår firmamassage?

Vi aftaler, hvor tit I vil have besøg af jeres faste firmamassør, som kommer med briks, håndklæder, underlag og massageolie mv. Mange virksomheder får besøg af massøren en til to gange om måneden, alt efter hvor mange ansatte der er tale om.

Vælger I denne løsning om firmamassage, skal I kun sørge for at have et lokale til rådighed, hvor briksen kan stilles op.

Hvis jeres medarbejdere primært er udekørende, kan firmamassage også foregå hos os på klinikken på Elmedalsvej 2 i Slagelse, så medarbejderne selv kan tilrettelægge, hvornår det passer dem at gøre brug af firmamassage.

En firmamassage er af minimum 30 minutters varighed pr. medarbejder inklusiv omklædning. Medarbejderen aftaler selv med massøren, hvad der skal være massagens fokusområde (nakke, skulder, lænd mv.).

Finansiering af firmamassage

Der er flere muligheder i forhold til finansiering af en aftale om firmamassage. Nogle tilbyder firmamassage til medarbejderne som et 100 % personalegode, hvor firmaet alene står for udgiften.

En anden populær løsning er, at medarbejderen betaler behandlingen ud af sin bruttoløn eller evt. deler udgiften med arbejdsgiveren.

 

Vælger du firmamassage hos os får du:

  • Professionel behandling
  • Fast massør hver gang
  • Mulighed for øvelsesvejledning ved behov
  • Mulighed for tilkøb af firmaaftale om træningsmedlemsskab

Vil du vide mere om vores firmamassage aftaler?

Udfyld formularen, og vi kontakter dig til en uforpligtende samtale.

Ofte stillede spørgsmål om firmamassage

Ja, hvis medarbejdere selv betaler ved massageordningen, kan beløbet trækkes fra brutto lønnen. På denne måde koster det mindst muligt for dine medarbejdere at være en del af ordningen.

Ja, firmamassage er en fast behandling og derfor er det også mest betryggende at det er en fast massør. På denne måde garanterer vi også at det er en massør der kender hvordan du foretrækker din massage og kan snakke med dig om tidligere behandlinger.

Ja, vi medbringer alle remedier, det eneste vi behøver er et lokale hvor vi kan sætte op og herefter massere.

Hvis vi skal køre ud til jeres virksomhed, er der et minimumsantal på 10 medarbejdere, der skal være en del af massageordningen. Hvis jeres medarbejdere er kørende eller i vælger at de kan køre til os, er der ingen nedre grænse for antallet af medarbejdere.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Lider du af enten kroniske eller længerevarende smerter, kan det være svært at komme i gang med den nødvendige behandling og genoptræning.

Vi ved, at vores livskvalitet afhænger ekstremt meget af, om vi kan gøre de ting, som vi "plejede" at kunne. Det kan være de ugentlige løbeture, havearbejdet eller legetid med børnebørnene, der pludselig ikke kan lade sig gøre mere.

Vi er her for at hjælpe dig med at blive klar over, hvad der er galt i kroppen, og hvad der skal til for at komme problemet og smerterne til livs, så du kan leve det liv, du ønsker at leve.

Rejsen mod en smertefri eller næsten smertefri krop er ikke altid let og ligetil, men vi er med hele vejen for at vejlede, hjælpe, støtte og fejre alle de små og store fremskridt.

Har du problemer med kroppen, så står vores store team af eksperter klar til at hjælpe dig. Det er vores vigtigste mission.

Tlf.: 58 52 70 11
Email: mail@fysiodanmarkslagelse.dk