Gå til hoved-indhold

Firmamassage

Vil du gerne investere i dine medarbejderes helbred og generelle trivsel, så er firmamassage den helt rigtige vej at kigge. Firmamassage giver ikke bare gladere medarbejdere, men også medarbejdere med færre smerter i bevægeapparatet. Det er velkendt, at folk, der sidder ved en skærm på deres arbejdsplads, lider af eksempelvis nakkesmerter, hovedpine, lændesmerter eller musearm. Disse fysiske gener får sværere ved at bide sig fast med en fast aftale om firmamassage. Massage løsner de spændte muskler, øger blodgennemstrømningen, mindsker smerter og skaber generelt øget velvære.

Vores massører kan også rådgive om øvelser til forebyggelse og lindring af symptomer fra bevægeapparatet, som nemt kan laves på arbejdspladsen.

Der er altså rigtig mange gode grunde til, at I som virksomhed gør brug af firmamassage.

 

Hvordan foregår firmamassage?

Vi aftaler, hvor tit I vil have besøg af jeres faste firmamassør, som kommer med briks, håndklæder, underlag og massageolie mv. Mange virksomheder får besøg af massøren en til to gange om måneden, alt efter hvor mange ansatte der er tale om. Vælger I denne løsning om firmamassage, skal I kun sørge for at have et lokale til rådighed, hvor briksen kan stilles op.

Hvis jeres medarbejdere primært er udekørende, kan firmamassage også foregå hos os på klinikken på Elmedalsvej 2 i Slagelse, så medarbejderne selv kan tilrettelægge, hvornår det passer dem at gøre brug af firmamassage.

En firmamassage er af minimum 30 minutters varighed pr. medarbejder inklusiv omklædning. Medarbejderen aftaler selv med massøren, hvad der skal være massagens fokusområde (nakke, skulder, lænd mv.).

 

Finansiering af firmassage

Der er flere muligheder i forhold til finansiering af en aftale om firmamassage. Nogle tilbyder firmamassage til medarbejderne som et 100 % personalegode, hvor firmaet alene står for udgiften. En anden populær løsning er, at medarbejderen betaler behandlingen ud af sin bruttoløn eller evt. deler udgiften med arbejdsgiveren.

 

Vælger du firmassage hos os får du:

  • Professionel behandling
  • Fast massør hver gang
  • Mulighed for øvelsesvejledning ved behov
  • Mulighed for tilkøb af firmaaftale om træningsmedlemsskab

Vil du vide mere om vores firmaaftaler?

Udfyld formularen, og vi kontakter dig til en uforpligtende samtale.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Vores mission er at hjælpe alle vores patienter bedst muligt!

Har du problemer med kroppen, så står vores store team af eksperter klar til at hjælpe dig.

Tlf.: 58 52 70 11
Email: mail@fysiodanmarkslagelse.dk