Gå til hoved-indhold

Firmaaftale

Virksomheder har også mulighed for at lave firmaaftale hos os. En firmaaftale vil typisk indeholde fri træning i vores træningscenter og på vores centerhold, men den kan også kombineres med andre af vores ydelser. Det kunne f.eks. være, at I også ønsker massage eller fysioterapi i jeres firmaaftale.

En firmaaftale til træning kan vise sig at være en super god investering for jeres ansatte. Med en firmaaftale til træning hos os hjælper du nemlig dine ansatte til en sundere og mere aktiv livsstil.

Motion er ikke kun gavnligt for kroppens muskler, sener og led, men bidrager også til øget energi og glæde i hverdagen. Mange har svært ved at få prioriteret motion i en travl hverdag, men med en firmaaftale går virksomheden foran og inspirerer de ansatte til et sundere liv.

Vores træningscenter er lyst og rart og har alt det udstyr, du har brug for. Vi sætter en ære i, at alle skal føle sig velkomne hos os. Hvis man har spørgsmål eller tvivl omkring sit program eller træning generelt, er der altid en centervagt til stede i timerne fra 17.00-20.00 i hverdagene og fra 09.00-14.00 i weekenderne. Centervagten er enten uddannet fysioterapeut eller fysioterapeutstuderende.

 

Individuelt træningsprogram

Som alle andre nye medlemmer af vores træningscenter vil en firmaaftale også altid indeholde en gratis programlægning med en af vores fysioterapeuter. Vi ønsker, at alle skal få den bedst mulige start hos os, og med et skræddersyet program er du sikker på at være klædt godt på til din træning.

Hvis medarbejderne også synes, det er motiverende at deltage på holdtræning, så har de også fri adgang til vores centerhold som alle andre medlemmer. Vi har centerhold hver formiddag, undtagen søndag og om eftermiddagen mandag til torsdag. Læs mere under holdplan og holdbeskrivelser.

Din firmaaftale er lige om hjørnet

Hvis du vil vide mere eller lave en aftale om en uforpligtende samtale omkring muligheden for at oprette en firmaaftale for din virksomhed, så er du altid velkommen til at kontakte indehaver Lars Nielsen på tlf. 58527011 eller via kontaktformularen herunder.

Vil du vide mere om vores firmaaftaler?

Udfyld formularen, og vi kontakter dig til en uforpligtende samtale.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Lider du af enten kroniske eller længerevarende smerter, kan det være svært at komme i gang med den nødvendige behandling og genoptræning.

Vi ved, at vores livskvalitet afhænger ekstremt meget af, om vi kan gøre de ting, som vi "plejede" at kunne. Det kan være de ugentlige løbeture, havearbejdet eller legetid med børnebørnene, der pludselig ikke kan lade sig gøre mere.

Vi er her for at hjælpe dig med at blive klar over, hvad der er galt i kroppen, og hvad der skal til for at komme problemet og smerterne til livs, så du kan leve det liv, du ønsker at leve.

Rejsen mod en smertefri eller næsten smertefri krop er ikke altid let og ligetil, men vi er med hele vejen for at vejlede, hjælpe, støtte og fejre alle de små og store fremskridt.

Har du problemer med kroppen, så står vores store team af eksperter klar til at hjælpe dig. Det er vores vigtigste mission.

Tlf.: 58 52 70 11
Email: mail@fysiodanmarkslagelse.dk