Gå til hoved-indhold

Behandling

Når du som ny patient kommer til den første konsultation hos en fysioterapeut i FysioDanmark Slagelse, vil fysioterapeuten lave et udførligt interview sammen med dig omkring problemets opståen samt symptomerne og deres varighed. På baggrund af samtalen vil fysioterapeuten som oftest lave en grundig praktisk undersøgelse med diverse tests, som vil give mulighed for at stille en egentlig diagnose. For at nå dertil må fysioterapeuten teste dine bevægelser og undersøge dine led, muskler, sener, nerver og kredsløb. Derefter kan den endelige behandlings- og eventuelle træningsproces sættes i gang.

I vores klinik for fysioterapi stræber vi altid efter at give vores patienter den nødvendige information om situationen, behandlingens karakter og udvikling. Du vil som patient her selvfølgelig også få grundig instruktion i relevante øvelser og selvtræning igennem hele forløbet, hvis det skønnes nødvendigt.

 

Det er vigtigt med en grundig opstart

Når man kommer til fysioterapi hos FysioDanmark Slagelse er det vigtigt for os, at vi kommer i gang så godt som muligt. Derfor afsætter vi som udgangspunkt altid 60 minutter til den første konsultation i fysioterapi. På den måde kan vi give dig de mest optimale muligheder for det bedste behandlingsforløb. Et forløb med en fysioterapeut fra vores fysioterapi skulle gerne betyde, at du som patient får færre smerter eller bliver helt smertefri, så du kan komme tilbage til en normal hverdag så hurtigt som muligt.

Hvis vi finder det nødvendigt at henvise dig til en anden behandling end fysioterapi, vil vi hjælpe dig med at få kontakt til den rigtige specialist eller anden behandler i vores netværk.

Vores klinik for fysioterapi ser frem til at hjælpe dig og sammen med dig finde årsagen til dit problem og give dig den bedst mulige behandling og de nødvendige redskaber til en hurtig forbedring af dine fysiske gener.

 

Andre behandlinger i huset

I FysioDanmark Slagelse tilbyder vi også andre behandlinger end fysioterapi. Du kan bl.a. få fysiurgisk massage, zoneterapi, velværemassage og akupunktur.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Vores mission er at hjælpe alle vores patienter bedst muligt!

Har du problemer med kroppen, så står vores store team af eksperter klar til at hjælpe dig.

Tlf.: 58 52 70 11
Email: mail@fysiodanmarkslagelse.dk