Gå til hoved-indhold

Fysioterapeut behandlinger i Fysio Danmark

Når du som ny patient kommer til den første konsultation hos en fysioterapeut i FysioDanmark Slagelse, vil fysioterapeuten lave et udførligt interview sammen med dig omkring problemets opståen samt symptomerne og deres varighed. På baggrund af samtalen vil fysioterapeuten som oftest lave en grundig praktisk undersøgelse med diverse tests, som vil give mulighed for at stille en egentlig diagnose. For at nå dertil må fysioterapeuten teste dine bevægelser og undersøge dine led, muskler, sener, nerver og kredsløb. Derefter kan den endelige behandlings- og eventuelle træningsproces sættes i gang.

I vores klinik for fysioterapi stræber vi altid efter at give vores patienter den nødvendige information om situationen, behandlingens karakter og udvikling. Du vil som patient her selvfølgelig også få grundig instruktion i relevante øvelser og selvtræning igennem hele forløbet, hvis det skønnes nødvendigt.

 

Det er vigtigt med en grundig opstart

Når man kommer til fysioterapi hos FysioDanmark Slagelse er det vigtigt for os, at vi kommer i gang så godt som muligt. Derfor afsætter vi som udgangspunkt altid 60 minutter til den første konsultation i fysioterapi. På den måde kan vi give dig de mest optimale muligheder for det bedste behandlingsforløb. Et forløb med en fysioterapeut fra vores fysioterapi skulle gerne betyde, at du som patient får færre smerter eller bliver helt smertefri, så du kan komme tilbage til en normal hverdag så hurtigt som muligt.

Hvis vi finder det nødvendigt at henvise dig til en anden behandling end fysioterapi, vil vi hjælpe dig med at få kontakt til den rigtige specialist eller anden behandler i vores netværk.

Vores klinik for fysioterapi ser frem til at hjælpe dig og sammen med dig finde årsagen til dit problem og give dig den bedst mulige behandling og de nødvendige redskaber til en hurtig forbedring af dine fysiske gener.

 

Andre behandlinger i huset

I FysioDanmark Slagelse tilbyder vi også andre behandlinger end fysioterapi. Du kan bl.a. få fysiurgisk massage, zoneterapi, velværemassage og akupunktur.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Lider du af enten kroniske eller længerevarende smerter, kan det være svært at komme i gang med den nødvendige behandling og genoptræning.

Vi ved, at vores livskvalitet afhænger ekstremt meget af, om vi kan gøre de ting, som vi "plejede" at kunne. Det kan være de ugentlige løbeture, havearbejdet eller legetid med børnebørnene, der pludselig ikke kan lade sig gøre mere.

Vi er her for at hjælpe dig med at blive klar over, hvad der er galt i kroppen, og hvad der skal til for at komme problemet og smerterne til livs, så du kan leve det liv, du ønsker at leve.

Rejsen mod en smertefri eller næsten smertefri krop er ikke altid let og ligetil, men vi er med hele vejen for at vejlede, hjælpe, støtte og fejre alle de små og store fremskridt.

Har du problemer med kroppen, så står vores store team af eksperter klar til at hjælpe dig. Det er vores vigtigste mission.

Tlf.: 58 52 70 11
Email: mail@fysiodanmarkslagelse.dk