Gå til hoved-indhold

GLA:D knæ og hofte

GLA:D er et veldokumenteret og anerkendt koncept for patienter, der lider af slidgigt og smerter i hofter eller knæ. GLAiD-konceptet er helt sikkert værd at prøve, hvis du er en af dem, der lider af slidgigt og som eventuelt er blevet varslet, at du måske skal opereres i fremtiden.

58 52 70 11

Bliv undervist af GLA:D-certificerede fysioterapeuter

Vores GLAiD-uddannede fysioterapeuter varetager den evidensbaserede undervisning og træning, hvor de sørger for, at du som patient bliver klædt på til at tackle smerter pga. slidgigt i knæ og/eller hofteled.

Træning med GLAiD foregår på små hold, så fysioterapeuten har god tid til at vejlede og instruere deltagerne.

Livet med slidgigt efter et forløb med GLA:D

Med GLAiD knæ- og hoftetræning får de fleste deltagere markant færre smerter, og når selve træningsforløbet med GLAiD er slut, fortsætter vores patienter helt naturligt med at lave øvelserne på egen hånd, eller de integrerer dem i deres normale træningsprogram.

GLAiD har hjulpet mange danskere med slidgigt i hofter og knæ de senere år, og mange har oplevet markant smertedæmpning og bedre funktion og har på den baggrund faktisk udsat eller helt droppet operation, fordi de har oplevet en så god effekt af træningen på et forløb med GLAiD.

Se mere og bliv yderligere inspireret på www.glaid.dk

Hvad er det?

GLA:D knætræning er udviklet i Danmark og er en evidensbaseret træningsmetode, der er designet til at reducere smerte og forbedre funktionen i hofterne og knæene, hos personer med hofte- og knæproblemer.

Det er en kombination af træning af musklerne omkring knæene, styrke muskulaturen omkring knæerne kontrol og patientuddannelse.

Studier har vist, at deltagere der har gennemført GLA:D-knætræningsprogrammet, oplever betydelige forbedringer af smertelindring, muskelstyrke og funktionel kapacitet. I forhold til personer, der gennemgår traditionel fysioterapi eller træning alene. Resultaterne viser, at GLA:D-knætræning kan føre til varige forbedringer, der varer i op til 12 måneder efter endt træning.

Generelt er det vigtigt at huske, at den bedste træning for dig afhænger af din individuelle situation og behov. Derfor anbefaler vi at du tager en snak med os, så vi kan finde en form for træning, der beskytter og styrker dig og ikke slider på kroppen.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Lider du af enten kroniske eller længerevarende smerter, kan det være svært at komme i gang med den nødvendige behandling og genoptræning.

Vi ved, at vores livskvalitet afhænger ekstremt meget af, om vi kan gøre de ting, som vi "plejede" at kunne. Det kan være de ugentlige løbeture, havearbejdet eller legetid med børnebørnene, der pludselig ikke kan lade sig gøre mere.

Vi er her for at hjælpe dig med at blive klar over, hvad der er galt i kroppen, og hvad der skal til for at komme problemet og smerterne til livs, så du kan leve det liv, du ønsker at leve.

Rejsen mod en smertefri eller næsten smertefri krop er ikke altid let og ligetil, men vi er med hele vejen for at vejlede, hjælpe, støtte og fejre alle de små og store fremskridt.

Har du problemer med kroppen, så står vores store team af eksperter klar til at hjælpe dig. Det er vores vigtigste mission.

Tlf.: 58 52 70 11
Email: mail@fysiodanmarkslagelse.dk