Gå til hoved-indhold

Sportsklinik

 

Vores sportsklinik er en specialiseret klinik, der har idrætsskader og genoptræning efter idrætsskader som sit primære fokus. Sportsklinikken drives derfor også af specialuddannede fysioterapeuter indenfor idrætsskader.

Idrætsskader kommer i mange former og alvorsgrader, men fælles for alle idrætsskader er, at de er alvorlige for den enkelte idrætsudøver, uanset om man er professionel eller motionist.

Vores fysioterapeuter i sportsklinikken tager alle idrætsskader lige seriøst, og vores mål er at hjælpe idrætsudøveren tilbage til sin sport så hurtigt og sikkert som muligt.

Vores specialuddannede team af sportsfysioterapeuter har erfaring indenfor et bredt felt af idrætsgrene, så du kan
få den nødvendige hjælp og behandling, uanset hvilken sport du dyrker.

Når du kommer i vores sportsklinik, vil du til at starte med modtage en grundig udredning, behandling, sportsspecifik genoptræning, forebyggende træning samt eventuelt præstationsfremmende træning. Vores ambition er at hjælpe dig bedst muligt med din akutte eller ældre skade, så du kommer endnu stærkere tilbage til din sportsgren.

Du kan også få hjælp med sportsspecifik og præstationsfremmende træning uden at have en skade. Dette vil ofte også have en skadesforebyggende effekt.

Når man får en skade, er det vigtigt at komme i behandling og få stillet den rigtige diagnose hurtigst muligt.

 

Vilkår og muligheder for tilskud

 

FysioDanmark Slagelse Sportsklinik har ikke overenskomst med sygesikringen. Du behøver
derfor ikke henvisning fra lægen, men du får således heller ikke tilskud fra sygesikringen.

Er du medlem af sygeforsikringen Danmark, så kan du få tilskud til behandlingen.
Har du en forsikring kan du opnå hel eller delvis dækning for
behandlingen.


Vi har samarbejdsaftaler med flere lokale idrætsforeninger og klubber. Er du medlem af en af dem, får du rabat på dine behandlinger hos os.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Lider du af enten kroniske eller længerevarende smerter, kan det være svært at komme i gang med den nødvendige behandling og genoptræning.

Vi ved, at vores livskvalitet afhænger ekstremt meget af, om vi kan gøre de ting, som vi "plejede" at kunne. Det kan være de ugentlige løbeture, havearbejdet eller legetid med børnebørnene, der pludselig ikke kan lade sig gøre mere.

Vi er her for at hjælpe dig med at blive klar over, hvad der er galt i kroppen, og hvad der skal til for at komme problemet og smerterne til livs, så du kan leve det liv, du ønsker at leve.

Rejsen mod en smertefri eller næsten smertefri krop er ikke altid let og ligetil, men vi er med hele vejen for at vejlede, hjælpe, støtte og fejre alle de små og store fremskridt.

Har du problemer med kroppen, så står vores store team af eksperter klar til at hjælpe dig. Det er vores vigtigste mission.

Tlf.: 58 52 70 11
Email: mail@fysiodanmarkslagelse.dk