Gå til hoved-indhold

Anne Frederiksen

Fysioterapeut

 

Uddannelse:

Fysioterapiskolen i Odense, 2008

 

Kurser:

Idrætsfysioterapi

McKenzie (credential)

Kinesiotape

Akupunktur

 

Undervisning (individuelt eller hold):

Parkinson og neurologisk holdtræning

Seniortræning

 

Særlige interesser:

Jeg har i mange år arbejdet med træning af både neurologiske patienter og parkinsonpatienter.

Jeg mener, at det er vigtigt at bevæge sig for at holde kroppen sund og stærk og har derfor fokus på dette både i mine behandlinger og i min træning.

Stor erfaring med behandling af lænd og nakkeproblematikker.

 

Vi står klar til at hjælpe dig!

Lider du af enten kroniske eller længerevarende smerter, kan det være svært at komme i gang med den nødvendige behandling og genoptræning.

Vi ved, at vores livskvalitet afhænger ekstremt meget af, om vi kan gøre de ting, som vi "plejede" at kunne. Det kan være de ugentlige løbeture, havearbejdet eller legetid med børnebørnene, der pludselig ikke kan lade sig gøre mere.

Vi er her for at hjælpe dig med at blive klar over, hvad der er galt i kroppen, og hvad der skal til for at komme problemet og smerterne til livs, så du kan leve det liv, du ønsker at leve.

Rejsen mod en smertefri eller næsten smertefri krop er ikke altid let og ligetil, men vi er med hele vejen for at vejlede, hjælpe, støtte og fejre alle de små og store fremskridt.

Har du problemer med kroppen, så står vores store team af eksperter klar til at hjælpe dig. Det er vores vigtigste mission.

Tlf.: 58 52 70 11
Email: mail@fysiodanmarkslagelse.dk