Gå til hoved-indhold

Frederik Boelt-Skotte

Fysioterapeut

Uddannelse:

Professionsbachelor i fysioterapi, København 2017

 

Kurser:

Diplomuddannelse i Muskuloskeletal Fysioterapi (igangværende)

Mulligan, Upper and Lower Quadrant (A+B)

McKenzie, MDT, Part A + B

GLA:D, Hofte og knæ

Skulderkursus, Sportsfysioterapi v. Adam Meakins

 

Instruktør (individuelt eller på hold):

Træningsgrupper, alle typer af genoptræningsforløb

Personlige træningsforløb (individuelt eller små hold)

 

Særlige interesser:

Rygsmerter herunder problematikker i relation til nakken

Hjernerystelse og svimmelhed

Manuel behandling

Sports - og idrætsskader

 

Fokuspunkter:

Min behandling har et stort fokus på patientuddannelse, da vi ved, at dette er afgørende for behandlingens effekt og patientens prognose. Endvidere at behandlingsplanen er individualiseret, så den er meningsfuld rent fagligt og for den enkelte patient. Min behandling har som oftest afsæt i en kombination ml. manuel behandling, smerte- og træningsterapi. Jeg har mange års erfaring som fysioterapeut på privatklinik og modtager alle typer af patienter.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Lider du af enten kroniske eller længerevarende smerter, kan det være svært at komme i gang med den nødvendige behandling og genoptræning.

Vi ved, at vores livskvalitet afhænger ekstremt meget af, om vi kan gøre de ting, som vi "plejede" at kunne. Det kan være de ugentlige løbeture, havearbejdet eller legetid med børnebørnene, der pludselig ikke kan lade sig gøre mere.

Vi er her for at hjælpe dig med at blive klar over, hvad der er galt i kroppen, og hvad der skal til for at komme problemet og smerterne til livs, så du kan leve det liv, du ønsker at leve.

Rejsen mod en smertefri eller næsten smertefri krop er ikke altid let og ligetil, men vi er med hele vejen for at vejlede, hjælpe, støtte og fejre alle de små og store fremskridt.

Har du problemer med kroppen, så står vores store team af eksperter klar til at hjælpe dig. Det er vores vigtigste mission.

Tlf.: 58 52 70 11
Email: mail@fysiodanmarkslagelse.dk