Gå til hoved-indhold

Kamma Kock

Zoneterapeut, massør, akupunktør og personlig træner

 

Uddannelse:

Zoneterapeut fra Naturmedicinsk Kursuscenter, 2005

Massør fra Tengbjerg Massørskole, 2019

Akupunktør fra Tengbjerg Akupunkturskole, 2019

 

Kurser:

Pilatesinstruktør, 2005

Personlig træner ved Chek Institute, 2007

Kostvejleder ved Chek Institute, 2007

 

Holdundervisning:

Rehab, holdtræning

Pilates, holdtræning

Funktionel holdtræning

 

Særlige interesser:

Generel sundhedsfremme via behandling, bevægelse, kost, hydrering og tanker.

Søger at inspirere mine patienter og medmennesker til at bevæge sig meget, spise sundt, drikke nok vand, lave passende styrketræning i forhold til den enkeltes omstændigheder og vigtigst af alt: nyde alle de gode ting, man dermed gør for sig selv.

 

 

Vi står klar til at hjælpe dig!

Lider du af enten kroniske eller længerevarende smerter, kan det være svært at komme i gang med den nødvendige behandling og genoptræning.

Vi ved, at vores livskvalitet afhænger ekstremt meget af, om vi kan gøre de ting, som vi "plejede" at kunne. Det kan være de ugentlige løbeture, havearbejdet eller legetid med børnebørnene, der pludselig ikke kan lade sig gøre mere.

Vi er her for at hjælpe dig med at blive klar over, hvad der er galt i kroppen, og hvad der skal til for at komme problemet og smerterne til livs, så du kan leve det liv, du ønsker at leve.

Rejsen mod en smertefri eller næsten smertefri krop er ikke altid let og ligetil, men vi er med hele vejen for at vejlede, hjælpe, støtte og fejre alle de små og store fremskridt.

Har du problemer med kroppen, så står vores store team af eksperter klar til at hjælpe dig. Det er vores vigtigste mission.

Tlf.: 58 52 70 11
Email: mail@fysiodanmarkslagelse.dk