Gå til hoved-indhold

Lars Nielsen

Fysioterapeut og indehaver

For mine kollegaer og mig er noget af det vigtigste, at der er plads til alle i FysioDanamrk Slagelse. Vi er alle meget imødekommende, seriøse og professionelle.

Vi er en moderne klinik og træningscenter med den viden og de faciliteter, der hører til i den tid, vi lever i.

Grundig undersøgelse samt behandling og træning, der følger kliniske retningslinjer og best practice, er en selvfølge hos os.

Vi tror på, at træning der er tilpasset dig og dine skader og skavanker, i mange tilfælde er det, der skal til for varig bedring.

Derfor vil træning, i et eller andet omfang, ofte være en del af din behandling hos os.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Lider du af enten kroniske eller længerevarende smerter, kan det være svært at komme i gang med den nødvendige behandling og genoptræning.

Vi ved, at vores livskvalitet afhænger ekstremt meget af, om vi kan gøre de ting, som vi "plejede" at kunne. Det kan være de ugentlige løbeture, havearbejdet eller legetid med børnebørnene, der pludselig ikke kan lade sig gøre mere.

Vi er her for at hjælpe dig med at blive klar over, hvad der er galt i kroppen, og hvad der skal til for at komme problemet og smerterne til livs, så du kan leve det liv, du ønsker at leve.

Rejsen mod en smertefri eller næsten smertefri krop er ikke altid let og ligetil, men vi er med hele vejen for at vejlede, hjælpe, støtte og fejre alle de små og store fremskridt.

Har du problemer med kroppen, så står vores store team af eksperter klar til at hjælpe dig. Det er vores vigtigste mission.

Tlf.: 58 52 70 11
Email: mail@fysiodanmarkslagelse.dk