Gå til hoved-indhold

Tina Gotfred-Iversen

Kiropraktor

Tina Gotfred-Iversen er uddannet kiropraktor i 2010 fra SDU i Odense. Hun har siden sin autorisation arbejdet i privat klinik, og siden 2019 har hun også arbejdet som beskrivende kiropraktor på Sygehus Lillebælt og Sydvestjysk Sygehus.

Hun har erfaring med behandling i alle aldersgrupper og med mange forskellige problematikker. De hyppigst forekommende problematikker er dog smerter fra lænd eller nakke, iskias eller hovedpine, men hun kan selvfølgelig også behandle kroppens yderligere led.

Det hun brænder mest for er det tværfaglige samarbejde, som giver mulighed for, at behandlere, med hver deres kompetenceområde, i fællesskab får rykket patienten i den rigtige retning med en given problematik. I det tværfaglige samarbejde er du som patient dog altid den vigtigste medspiller.

I kraft af hendes arbejde som beskrivende kiropraktor har Tina set rigtig mange MR-skanninger af ryg og bækken. Har du derfor en MR-skanning, som du ønsker gennemgået kan dette også lade sig gøre.

 

Vi står klar til at hjælpe dig!

Lider du af enten kroniske eller længerevarende smerter, kan det være svært at komme i gang med den nødvendige behandling og genoptræning.

Vi ved, at vores livskvalitet afhænger ekstremt meget af, om vi kan gøre de ting, som vi "plejede" at kunne. Det kan være de ugentlige løbeture, havearbejdet eller legetid med børnebørnene, der pludselig ikke kan lade sig gøre mere.

Vi er her for at hjælpe dig med at blive klar over, hvad der er galt i kroppen, og hvad der skal til for at komme problemet og smerterne til livs, så du kan leve det liv, du ønsker at leve.

Rejsen mod en smertefri eller næsten smertefri krop er ikke altid let og ligetil, men vi er med hele vejen for at vejlede, hjælpe, støtte og fejre alle de små og store fremskridt.

Har du problemer med kroppen, så står vores store team af eksperter klar til at hjælpe dig. Det er vores vigtigste mission.

Tlf.: 58 52 70 11
Email: mail@fysiodanmarkslagelse.dk