Gå til hoved-indhold

Fysio Pilates

 

Fysio Pilates er en meget hensynstagende træningsform, som kan tilpasses stort set ethvert behov og niveau.

På holdet vil vi have fokus på balance, vejrtrækning og træning af den stabiliserende muskulatur omkring ryg og nakke samt bækkenbunden.

Vi vil arbejde med forskellige redskaber såsom elastikker, små og store bolde.

 

Træningen foregår i roligt tempo, hvor der er tid til at koncentrere sig om kvaliteten i den enkelte øvelse og derfor kan næsten alle deltage på holdet.

Fysio Pilates er derfor også særdeles velegnet, hvis du lider af kroniske eller længerevarende smerter. Det eneste krav er, at du kan komme selvstændigt op og ned fra gulvet.

NB: du tilmelder dig Fysio Pilates personligt oppe i receptionen, og foregår altså IKKE online, som alle de andre centerhold gør.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Lider du af enten kroniske eller længerevarende smerter, kan det være svært at komme i gang med den nødvendige behandling og genoptræning.

Vi ved, at vores livskvalitet afhænger ekstremt meget af, om vi kan gøre de ting, som vi "plejede" at kunne. Det kan være de ugentlige løbeture, havearbejdet eller legetid med børnebørnene, der pludselig ikke kan lade sig gøre mere.

Vi er her for at hjælpe dig med at blive klar over, hvad der er galt i kroppen, og hvad der skal til for at komme problemet og smerterne til livs, så du kan leve det liv, du ønsker at leve.

Rejsen mod en smertefri eller næsten smertefri krop er ikke altid let og ligetil, men vi er med hele vejen for at vejlede, hjælpe, støtte og fejre alle de små og store fremskridt.

Har du problemer med kroppen, så står vores store team af eksperter klar til at hjælpe dig. Det er vores vigtigste mission.

Tlf.: 58 52 70 11
Email: mail@fysiodanmarkslagelse.dk