Gå til hoved-indhold

Hjertetræning

Hjertetræning er for dig, der ønsker inspiration til fysisk aktivitet/fastholdelse af funktionsniveau efter endt hjerterehabilitering. Hjertetræningen vil hjælpe dig med at vedligeholde og fastholde træningen efter hjerterehabiliteringen i regionen eller kommunen, og derved får du opbygget et aktivt liv med hjertesunde vaner.

 

Formål:

• hjælpe patienter med hjertesygdom med livslang rehabilitering og fastholdelse af fysisk aktivitet

• at tilbyde træning til hjertepatienter i trygge rammer med supervision fra en fysioterapeut med hjertespeciale

• at tilbyde holdtræning sammen med andre hjertepatienter

• at bygge bro fra hjerterehabiliteringen

 

Hjertetræning er tilrettelagt ud fra faglige retningslinjer og anbefalinger, og der tages hensyn til de fysiske og psykiske udfordringer, som hjertepatienter kan opleve i hverdagen og i forbindelse med motion.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Lider du af enten kroniske eller længerevarende smerter, kan det være svært at komme i gang med den nødvendige behandling og genoptræning.

Vi ved, at vores livskvalitet afhænger ekstremt meget af, om vi kan gøre de ting, som vi "plejede" at kunne. Det kan være de ugentlige løbeture, havearbejdet eller legetid med børnebørnene, der pludselig ikke kan lade sig gøre mere.

Vi er her for at hjælpe dig med at blive klar over, hvad der er galt i kroppen, og hvad der skal til for at komme problemet og smerterne til livs, så du kan leve det liv, du ønsker at leve.

Rejsen mod en smertefri eller næsten smertefri krop er ikke altid let og ligetil, men vi er med hele vejen for at vejlede, hjælpe, støtte og fejre alle de små og store fremskridt.

Har du problemer med kroppen, så står vores store team af eksperter klar til at hjælpe dig. Det er vores vigtigste mission.

Tlf.: 58 52 70 11
Email: mail@fysiodanmarkslagelse.dk