Gå til hoved-indhold

Aquatræning

 

Nu kan du gå til aquatræning (også kendt som varmtvandsgymnastik) hos FysioDanmark Slagelse. Undervisningen foregår i det lækre varmtvandsbassin i Sorø Helsebad: http://helsebad1.123hjemmeside.dk/431307249

Vi har 3 ugentlige hold: mandag 8-9, torsdag 8.30-9.30 og torsdag 14-15 med opstart 9. august 2021.

 

Hvem har eksempelvis gavn af aquatræning:

- patienter med gigtlidelser

- sclerosepatienter

- rygpatienter

 

Andre vederlagsfrie patienter er selvfølgelig også velkommen, da aquatræning er godt for alle.

Patienter der ikke har en vederlagsfri henvisning kan også tilmelde sig holdene, og så koster det 75,00 kr. pr. gang.

Tilmelding foregår ved henvendelse i reception på Elmedalsvej 2 i Slagelse eller telefonisk til receptionen på 58527011.

Træning i varmtvandsbassin er en alsidig træningsform, hvor du træner din kondition, bevægelighed, muskelstyrke og balance. Du kan også bruge varmtvandstræning til afspænding og smertelindring. I det varme vand har du en større bevægelsesfrihed end på land.

Varmtvandstræning passer fint ind i Sundhedsstyrelsens anbefalinger om, at du skal være fysisk aktiv minimum 30 minutter dagligt. Derudover anbefales det, at du mindst to gange 20 minutter om ugen er aktiv på en måde, hvor du får pulsen højere op

Vi står klar til at hjælpe dig!

Lider du af enten kroniske eller længerevarende smerter, kan være svært at komme i gang med den nødvendige behandling og genoptræning.

Vi ved, at vores livskvalitet afhænger ekstremt meget af, om vi kan gøre de ting, som vi "plejede" at kunne. Det kan være de ugentlige løbeture, havearbejdet eller legetid med børnebørnene, der pludselig ikke kan lade sig gøre mere.

Vi er her for at hjælpe dig med at blive klar over, hvad der er galt i kroppen, og hvad der skal til for at komme problemet og smerterne til livs, så du kan leve det liv, du ønsker at leve.

Rejsen mod en smertefri eller næsten smertefri krop er ikke altid let og ligetil, men vi er med hele vejen for at vejlede, hjælpe, støtte og fejre alle de små og store fremskridt.

Har du problemer med kroppen, så står vores store team af eksperter klar til at hjælpe dig. Det er vores vigtigste mission.

Tlf.: 58 52 70 11
Email: mail@fysiodanmarkslagelse.dk